Headlines News :

Ταινίες της Εβδομάδας (26.07.2012 - 01.08.2012)

Δημοσίευση από Art and City | Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012 7:53 π.μ.

Μην ενοχλείστε. Δεν άλλαξε και κάτι γι΄αυτή τη βδομάδα!!!

Οι ταινίες και το πρόγραμμα παρακάτω αναλυτικά:

THE AMAZING SPIDER - MAN 3D
Ο Πίτερ Πάρκερ είναι ένας συνεσταλμένος έφηβος με σοβαρά προβλήματα προσαρμογής στη σχολική του καθημερινότητα, αφού καθημερινά, αποτελεί το αντικείμενο χλευασμού ενός γεροδεμένου συμμαθητή του. Κρυφά ερωτευμένος με τη συμμαθήτριά του, Γκουέν Στέισι, κόρη του αρχηγού της αστυνομίας, ο Πίτερ θα βρεθεί προ εκπλήξεως, όταν κατά τη διάρκεια μιας εκπαιδευτικής εκδρομής στο μουσείο φυσικής ιστορίας, θα δεχτεί το δάγκωμα μιας ραδιενεργής αράχνης, η οποία σε χρόνο ρεκόρ θα μεταλλάξει το DNA του. Και, κάπου εδώ, ο διστακτικός Πίτερ θα παραχωρήσει τη θέση του στον... απίθανο Spider-Μan!
Σκηνοθεσία: Μαρκ Γουέμπ
Πρωταγωνιστούν:
Άντριου Γκάρφιλντ, Έμα Στόουν, Ρις Ίβανς, Σάλι Φιλντ, Κάμπελ Σκοτ, Μάρτιν Σιν, Ίρφαν Χαν, Σ. Τόμας Χάουελ, Έμπεθ Ντάβιτζ, Ντένις Λίρι
Κατηγορία:
Περιπέτεια Φαντασίας
Διάρκεια:
136'
Επίσημος Τίτλος:
THE AMAZING SPIDER - MAN 3D.
TrailerTHE AMAZING SPIDER-MAN 3D.

Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΓΕΤΩΝΩΝ 4: Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΝ 3D.
Η αγαπημένη παρέα της "Εποχής των Παγετώνων" επιστρέφει με μια νέα, συναρπαστική και γεμάτη γέλιο τρισδιάστατη περιπέτεια. Η τελευταία προσπάθεια του Σκρατ να θάψει το βελανίδι του, καταλήγει στο κέντρο της Γης, προκαλώντας σεισμική δραστηριότητα τέτοιου μεγέθους, λες και η Μητέρα Φύση αποφάσισε να ανακαινίσει ολόκληρο τον πλανήτη. Η κίνηση των ηπείρων ωθεί τον Μάνι, τον Σιντ και τον Ντιέγκο στη θάλασσα, χωρίζοντάς τους από την υπόλοιπη παρέα. Ο Μάνι υπόσχεται στην Έλι ότι θα γυρίσει πίσω, αλλά δεν γνωρίζει πώς θα το καταφέρει. Χρησιμοποιώντας το παγόβουνό τους ως προχειροφτιαγμένο καράβι, το τρίο ξεκινά μια επική θαλάσσια περιπέτεια, που θα τους οδηγήσει σε ηρωικές πράξεις, πέρα από κάθε προηγούμενο. Στο μεγάλο αυτό ταξίδι της επιστροφής, έρχονται αντιμέτωποι με εξωτικά θαλάσσια πλάσματα, πειρατές και ανακαλύπτουν έναν νέο κόσμο. Όσο για τον Σκρατ, αυτή τη φορά, κυνηγάει το βελανίδι του σε μέρη που κανένας προϊστορικός σκίουρος δεν έχει βρεθεί ποτέ.
Σκηνοθεσία: Στιβ Μαρτίνο & Μάικ Θερμάιερ.
Ακούγονται οι φωνες των: Γιάννης Μπέζος, Πέτρος Φιλιππίδης, Μαρίνα Τσιγονάκη, Γρηγόρης Πατρικαρέας.
Κατηγορία: Animation.
Διάρκεια: 88'.
Επίσημος Τίτλος: ICE AGE 4: CONTINENTAL DRIFT GR 3D.
ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ.
Πέντε ζευγάρια που οι ζωές τους αλληλοσυνδέονται, βλέπουν την πραγματικότητά τους να γίνεται άνω κάτω εν όψει της επικείμενης άφιξης ενός μωρού... Λίγο προτού γίνουν γονείς, η τηλεπερσόνα-γκουρού του fitness Τζουλς (Κάμερον Ντίαζ) και ο διάσημος χορευτής Έβαν (Μάθιου Μόρισον) ανακαλύπτουν ότι η έντονη ζωή τους δεν έχει χώρο για τις απαιτήσεις μιας εγκυμοσύνης. Η συγγραφέας και λάτρης των μωρών, Γουέντι (Ελίζαμπεθ Μπανκς), συνειδητοποιεί ότι οι αυστηρές συμβουλές που έδινε στις μέλλουσες μητέρες προσκρούουν σθεναρά στις επιθυμίες των ορμονών της τώρα που είναι έγκυος, ενώ ο άντρας της, Γκάρι (Μπεν Φάλκον), βρίσκεται ξαφνικά να ανταγωνίζεται τον πατέρα του, ο οποίος περιμένει δίδυμα από την κατά πολύ νεώτερη γυναίκα του, Σκάιλερ (Μπρούκλιν Ντέκερ). Η φωτογράφος Χόλι (Τζένιφερ Λόπεζ) είναι διατεθειμένη να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο για να υιοθετήσει ένα παιδί αλλά ο σύζυγός της, Αλεξ, έχει τις αμφιβολίες του. Και οι Ρόζι (Άννα Κέντρικ) και Μάρκο (Τσέις Κρόφορντ) καλούνται να αντιμετωπίσουν μια εγκυμοσύνη προτού καλά καλά κάνουν σχέση. Το best-seller των New York Times «Τι Να Περιμένεις Όταν Είσαι Έγκυος», γίνεται η έμπνευση πίσω από μια κομεντί πολλών αστέρων, που αγγίζει τις ευαίσθητες χορδές και των δύο φύλων.
Σκηνοθεσία: Κέρκ Τζοουνς.
Πρωταγωνιστούν: Τζένιφερ Λόπεζ, Κάμερον Ντίαζ, Ελίζαμπεθ Μπανκς, Τσέις Κρόφορντ, Μπρούκλιν Ντέκερ, Άννα Κέντρικ, Μάθιου Μόρισον, Ντενις Κουεϊντ, Κρίς Ρόκ, Μπεν Φάλκον.
Κατηγορία: Κωμωδία.
Διάρκεια: 120'.
Επίσημος Τίτλος: WHAT TO EXPECT WHEN YOU’RE EXPECTING.
Trailer: What To Expect When You're Expecting.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: εδώ.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.