Headlines News :

Γιορτή πίτας 2012.

Δημοσίευση από Art and City | Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012 7:50 π.μ.


Στον Πυργετό Λάρισας.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πυργετού σας καλεί στην 14η Γιορτή Πίτας, μία γιορτή που έχει γίνει πλέον θεσμός και θα πραγματοποιηθεί στις 28 Ιουλίου 2012 στην κεντρική πλατεία του χωριού. 

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα μοιραστούν παραδοσιακές πίτες φτιαγμένες με μεράκι από γυναίκες του χωριού μας και θα παρουσιαστούν παραδοσιακοί χοροί από χορευτικά συγκροτήματα. Καθόλη τη διάρκεια της βραδιάς θα υπάρχει ζωντανή μουσική για να γλεντήσουμε και να περάσουμε όλοι μας μία υπέροχη καλοκαιρινή βραδιά!!!

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει!!!

Ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Πυργετού ιδρύθηκε το 1979 από μία ομάδα ανθρώπων με αγάπη για την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά του τόπου μας με κύριο στόχο τη διατήρηση, ανάπτυξη και ανάδειξη των ηθών, των εθίμων καθώς και του παραδοσιακού χορού του τόπου μας. Λίγα χρόνια από την ίδρυση του Συλλόγου δημιουργείται το χορευτικό συγκρότημα «Βάιος Μαλλιάρας» το οποίο σήμερα αποτελείται από 110 χορευτές κάθε ηλικίας συμμετέχοντας σε εκδηλώσεις εντός και εκτός νομού καθώς και στο εξωτερικό αποσπώντας τις καλύτερες κριτικές για την εμφάνιση και παρουσίαση της παράδοσης του τόπου μας.


info:
14η Γιορτή Πίτας από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πυργετού.
Σάββατο 28 Ιουλίου 2012.
Πυργετός Λάρισας.
Είσοδος Ελεύθερη.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.