Headlines News :

Radiohead.

Δημοσίευση από Art and City | Σάββατο 23 Ιουνίου 2012 7:57 π.μ.


Αναβάλουν συναυλίες τους σε Ευρώπη.

Οι Radiohead, το αγαπημένο σε πολλούς Βρετανικό Ροκ συγκρότημα, αποφάσισαν να αναβάλουν κάποιες από τις εμφανίσεις τους σε Ευρωπαϊκές πόλεις, μετά από το τραγικό συμβάν, κατά το οποίο μέρος της σκηνής, που είχε στηθεί για τη συναυλία τους στο Τορόντο (Καναδάς) κατέρρευσε, τραυματίζοντας θανάσιμα έναν τεχνικό. Από το συμβάν τραυματίστηκαν επίσης άλλα τρία μέλη του «πληρώματος» του γκρουπ.
Με σχετικό μήνυμα στην ιστοσελίδα τους, οι Radiohead ενημερώνουν τους θαυμαστές τους, πώς το σοκ και το πένθος που βιώνουν, λόγω του θανάτου του Scott Johnson, καθώς και η ανάγκη να αναπληρώσουν μέρος του κατεστραμμένου τους εξοπλισμού, τους υποχρεώνουν να αναβάλουν επτά συναυλίες, που επρόκειτο να πραγματοποιηθούν στην Ιταλία τη Γερμανία και την Ελβετία. Η περιοδεία τους θα ξαναρχίσει από την πόλη Νιμ της Γαλλίας στις 10 Ιουλίου 2012. Οι νέες ημερομηνίες για τις συναυλίες που αναβάλλονται θα ανακοινωθούν στις 27 Ιουνίου 2012 στην ιστοσελίδα του συγκροτήματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες που αναφέρονται και στην ιστοσελίδα του BBC, οι Καναδικές Αρχές ερευνούν τα αίτια του δυστυχήματος στο πάρκο «Downsview» εκεί όπου επρόκειτο να εμφανιστούν οι Radiohead πριν από περίπου μια εβδομάδα.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.