Headlines News :

«Πινόκιο».

Δημοσίευση από Art and City | Σάββατο 23 Ιουνίου 2012 7:48 π.μ.


Κυκλοφορεί και σε ηλεκτρονική μορφή!


Και σε ηλεκτρονική μορφή κυκλοφορεί, εδώ και λίγες ημέρες, το αγαπημένο σε μικρούς και μεγάλους παραμύθι του Κάρλο Κολόντι, «Πινόκιο». Στις δεκαοκτώ διαδραστικές σελίδες, οι κινούμενες εικόνες και τα ηχητικά εφέ, προσφέρουν στον αναγνώστη μια διαφορετική εμπειρία ανάγνωσης από αυτή που βιώνει ξεφυλλίζοντας τις τυπωμένες σελίδες ενός «παραδοσιακού» βιβλίου. Η εφαρμογή είναι σχεδιασμένη για το iPad (τον υπολογιστή – ταμπλέτα της «Αpple») και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Μίνωας», σε συνεργασία με την Anlock.

Η σκηνοθεσία και η αφήγηση της ιστορίας έχει γίνει από τον ηθοποιό Κώστα Κρομμύδα. Τις εικόνες έχει ζωγραφίσει η Κατερίνα Χαδουλού, (βραβευμένη με «ΕΠΑΙΝΟ ΕΒΓΕ 2012» για τη συγκεκριμένη εικονογράφηση). Κατά τη διάρκεια της ανάγνωσης, ο χριστής έχει τη δυνατότητα να διαβάσει το παραμύθι με ή χωρίς τη συνοδεία φωνητικής αφήγησης. Ο «Πινόκιο» περιλαμβάνει γραφικά ειδικά σχεδιασμένα για το νέο iPad 3. Σύντομα θα κυκλοφορήσει και στην Αγγλική γλώσσα.
Μια προεπισκόπηση της ηλεκτρονικής έκδοσης είναι διαθέσιμη στο διαδίκτυο, από την υπηρεσία iTunes της «Apple». Στην ίδια ιστοσελίδα μπορεί κανείς να «κατεβάσει» την ολοκληρωμένη έκδοση του βιβλίου, για την τιμή των 2,99 €.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.