Headlines News :

Η Αλέξια... διεθνώς...

Δημοσίευση από Art and City | Τρίτη 5 Ιουνίου 2012 7:49 π.μ.


Η γνωστή και αγαπημένη μας τραγουδίστρια Αλέξια (Βασιλείου) συνεχίζει τις διακρίσεις της σε παγκόσμιο πλέον επίπεδο με την συμμετοχή της ως ηθοποιός, συνθέτης, και τραγουδίστρια στην ταινία μικρού μήκους "Sacred Whispers" του γνωστού Κύπριου σκηνοθέτη Κωνσταντίνου Ησαΐα.
Η Αλέξια έγραψε το soundtrack της ταινίας που κυκλοφόρησε και επίσημα σε ψηφιακή μορφή στο itunes, τραγούδησε και ερμήνευσε ως ηθοποιός την "Bette Jones" ένα από τους βασικούς χαρακτήρες της ταινίας.
Το θέμα της ταινίας "Sacred Whispers" είναι ο ρατσισμός και μη αποδοχή της διαφορετικότητας και πως κάποιος μέσα από την κακή διαπαιδαγώγηση, την θρησκεία, την οικογένεια του, μπορεί να μεταμορφωθεί σε Ρατσιστή. 

Κανείς δεν γεννιέται έτσι διαπλάθεται μέσα από το σύστημα.
Η ταινία είναι φιλμ νουάρ και διαδραματίζεται στην Αμερική στα 40'ς και στις αρχές τον 60'ς. Μια πάρα πολύ άσχημη περίοδος που πολύ άνθρωποι χάσανε την ζωή τους κάνοντας την επανάσταση της "Αποδοχής". 
Δυστυχώς ακόμα και σήμερα υπάρχουν άνθρωποι που βιώνουν το ρατσισμό.
Αποσπάσματα από την ταινία μαζί με μια 3λεπτή συνέντευξη του Ησαΐα και της Αλέξιας προβάλλονταν καθημερινά τον Φλεβάρη στο CNN News καθ όλη την διάρκεια του "Black History Month", κάνοντας την ταινία "Sacred Whispers" ευρέως γνωστή. 
Η ταινία επιλέχτηκε και στο επίσημο πρόγραμμα του Los Angeles Greek Film Festival με υποψηφιότητα στα βραβεία Ορφέα και προβλήθηκε στο θρυλικό Egyptian theatre στο Hollywood το περασμένο Σάββατο 2 Ιουνίου 2012.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.