Headlines News :

Sold out ο Λάκης...

Δημοσίευση από Art and City | Σάββατο 12 Μαΐου 2012 7:52 π.μ.

Sold out ήταν η πρεμιέρα της σατιρικής παράστασης του Λάκη Λαζόπουλου «Sorry... I'm Greek!» που δόθηκε στο 2.669 θέσεων «Mitsubishi Electrical Halle» στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας, στην οποία συμμετέχει και η Χάρις Αλεξίου. Στη Στουτγάρδη προστέθηκε και δεύτερη ημέρα παραστάσεων λόγω μεγάλης ζήτησης εισιτηρίων.
Οι επόμενοι σταθμοί της ευρωπαϊκής περιοδείας είναι: 14 Μαΐου Νυρεμβέργη, 16 Μαΐου Μόναχο, 17 Μαΐου Φρανκφούρτη, 19 Μαΐου Στουτγάρδη, 22 Μαΐου Παρίσι, 23 Μαΐου Βρυξέλλες, 26 Μαΐου Ζυρίχη, 27 Μαΐου Στουτγάρδη, 29 Μαΐου Λονδίνο, 1η Ιουνίου Στοκχόλμη. Στην συνέχεια το «Sorry... I'm Greek!», θα ταξιδέψει στην Κύπρο, όπου θα κλείσει και τον κύκλο του. Η ίδια παράσταση θα μεταφερθεί αρχές του επόμενου φθινοπώρου στην Ν. Υόρκη και στην Αυστραλία.
Για τους ξενόγλωσσους θεατές θα υπάρχουν υπέρτιτλοι.
«Η παράσταση είναι μια αφορμή. Είναι όπως όταν κάποιος ζητάει μια αφορμή για να σε δει. Και τη βρίσκει! Η παράσταση είναι μια αφορμή για να σας συναντήσω, για να σας δω. Κλεισμένος κι εγώ μέσα σε αυτό που τον τελευταίο καιρό ζούμε, αισθάνθηκα ότι έπρεπε να πάρω την ψυχή μου, να την ταξιδέψω και να ακουμπήσω έναν Έλληνα που παλεύει σε άλλη χώρα αλλά το μυαλό του, η μνήμη του, η επιθυμία του, είναι εκεί. Στην Ελλάδα. Ξέρω ότι όλοι όσοι φεύγουν, αφήνουν πίσω ένα συναίσθημα να τους περιμένει. Μπορεί να είναι το συναίσθημα της μάνας τους, το συναίσθημα ενός έρωτα, ενός χωρισμού... Μπορεί να είναι ο θυμός μιας πατρίδας που σε διώχνει. Ο καημός μιας προσπάθειας που χάθηκε. Αλλά υπάρχει πάντα ένα συναίσθημα που γεννιέται μαζί με σένα και μένει εκεί πίσω να σε περιμένει, ακριβώς όπως ένα καντηλάκι που καμιά φορά ξεχνιέται σε ένα μνήμα, αλλά αρκεί να βάλεις πάλι λίγο λάδι για να ξανανάψει. Έτσι νιώθω ότι είναι όλη η πορεία μας. Ένα καντήλι αναμμένο. Που τον τελευταίο καιρό ξεχάσαμε να το ανάψουμε και έπεσε αυτό το σκοτάδι και μας πλάκωσε.....» γράφει ο Λαρισαίος ηθοποιός και σατιρικός κωμικός στο πρόγραμμα της παράστασης.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.