Headlines News :

Εγκαινίασε την έκθεση η "Φιλότης"

Δημοσίευση από Art and City | Τετάρτη 23 Μαΐου 2012 7:52 π.μ.

Έγιναν χθες τα εγκαίνια στο Χατζηγιάννειο.
Της ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ.


Ο Ανθρωπιστικός Περιβαλλοντικός Σύλλογος «ΦΙΛΟΤΗΣ» στην δύσκολη κατάσταση που έχουν περιέλθει συμπολίτες μας και έχοντας βασικό σκοπό την βοήθεια στον συνάνθρωπο, διοργανώνει Εικαστική Εθελοντική Έκθεση Καλλιτεχνών στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο Λάρισας από 22 - 25 Μαΐου 2012.

Ο Φιλότης είναι ένα σωματείο εθελοντών για ανθρωπιστική βοήθεια και περιβαλλοντική δράση, με έδρα τη Λάρισα και παράρτημα στην Αθήνα. Μέλη της απλοί, ευαισθητοποιημένοι πολίτες που ενεργοποιήθηκαν για να ενώσουν τις μικρές τους δυνάμεις με κοινό στόχο την προσφορά βοήθειας σε ευπαθείς περιοχές του πλανήτη μας και την σωστή διαχείριση του φυσικού περιβάλλοντος.

«Φιλότης» είναι μια συνεργασία ανθρώπων που αγωνίζονται για έναν καλύτερο κόσμο, έναν κόσμο όπου όλοι οι άνθρωποι θα έχουν αρκετή τροφή, πόσιμο νερό, εκπαίδευση, σε ένα περιβάλλον χωρίς μόλυνση πράσινο και ειρηνικό .

Mε έδρα την πόλη της Λάρισας και συνεργάτες-εθελοντές σε Βόλο - Αθήνα - Θεσσαλονίκη  συγκεντρώνουμε τρόφιμα, ρούχα, παπούτσια, είδη ατομικής υγιείνης, λευκά είδη κ.α.
Καθόλη τη διάρκεια του χρόνου προσπαθούμε να είμαστε κοντά σε συμπολίτες μας, που μας χρειάζονται. Συνεργαζόμενοι και με άλλους φορείς κατευθύνουμε τη βοήθεια μας σε ιδρύματα, κέντρα υποδοχής μεταναστών, γηροκομεία, φυλακές.
Μεγάλο μέρος της βοήθειας μας κατευθύνεται στην Αφρική.
Από το 2009 έως το 2011 έχουν πραγματοποιηθεί τέσσερις αποστολές σε Τανζανία και Ουγκάντα, ταξίδια που μας έφεραν κοντά σε συνανθρώπους μας, τόσο διαφορετικούς και τόσο ίδιους, και που έκαναν πιο επιτακτική την ανάγκη της συνέχισης για προσφορά βοήθειας.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.