Headlines News :

Βιβλιοδρομίες 2012...

Δημοσίευση από Art and City | Σάββατο 19 Μαΐου 2012 7:47 π.μ.


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στη Λάρισα, ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ανάγνωσης Παιδικού Λογοτεχνικού Βιβλίου – ΒΙΒΛΙΟΔΡΟΜΙΕΣ 2012.
Η Σχολή Καραβάνα, πιστή στη φιλοσοφία της για παροχή υψηλού επιπέδου παιδείας, εξακολουθεί να καινοτομεί, βρίσκοντας τρόπους να ενισχύσει την καλλιέργεια και τις γνώσεις των μαθητών όλων των σχολείων της πόλης.

Πριν μερικά χρόνια, ήμασταν οι πρώτοι που διοργανώσαμε για τους μαθητές της Λάρισας, τον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Μαθηματικών «Καγκουρό». Φέτος, είμαστε το πρώτο σχολείο της πόλης που διοργάνωσε τον διαγωνισμό «ΒΙΒΛΙΟΔΡΟΜΙΕΣ».
Στις «ΒΙΒΛΙΟΔΡΟΜΙΕΣ 2012» που διοργανώνουν κάθε χρόνο τα Εκπαιδευτήρια ΓΕΙΤΟΝΑ, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας & Θρησκευμάτων και της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, συμμετείχαν φέτος περισσότεροι από 2500 μαθητές και 160 Σχολεία όλης της Ελλάδας.
Τα αποτελέσματα του Διαγωνισμού θα ανακοινωθούν τον Ιούνιο του 2012 και η τελετή βράβευσης θα πραγματοποιηθεί τον Δεκέμβριο του 2012 στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση.
Στους μαθητές ή στις ομάδες μαθητών που θα διακριθούν θα απονεμηθούν δεκαοκτώ (18) βραβεία, συνολικής αξίας 4.800€, καθώς και τιμητικές διακρίσεις.
Όλοι οι «Βιβλιοδρόμοι» θα λάβουν αναμνηστικό έπαινο για τη συμμετοχή τους στον Διαγωνισμό.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.