Headlines News :

Συνέχεια για το Φεστιβάλ Νέων Δημιουργών...

Δημοσίευση από Art and City | Τετάρτη 4 Απριλίου 2012 2:43 μ.μ.

Το όνομα μου είναι Λιτσα....
Την Τετάρτη 4 και την Πέμπτη 5 Απριλίου 2012.

Συνεχίζεται το «Φεστιβάλ Θεάτρου Νέων Δημιουργών» του «Θεσσαλικού Θεάτρου» στο «Θέατρο του Μύλου», με δύο μονολόγους το: «Ουρανός Κατακόκκινος» της Λούλας Αναγνωστάκη και το: «Με το νόμο», της Κωστούλας Μητροπούλου.
Δύο γυναικείοι μονόλογοι. Δύο γυναίκες στη μοναξιά, που αποζητούν την επικοινωνία, την κοινωνικότητα, την ανθρωπιά. Σημείο αναφοράς τους η φυλακή. Η μία κρατούμενη. Της άλλης κρατούμενος ο γιός. Δύο γυναίκες εύθραυστες. Που δεν αγαπήθηκαν. Που θέλουν να γεμίσουν το χρόνο και τις μέρες τους, τη ζωή τους. Τα μονόπρακτα «Ουρανός Κατακκόκινος» και «Με το νόμο», ψηλαφούν ανάγλυφα τη γυναικεία ψυχολογία, διερευνώντας την απέραντη μοναξιά της γυναίκας μετά τα σαράντα. Δύο απαιτητικοί ερμηνευτικά μονόλογοι που βρίθουν από εικόνες άλλοτε δυνατές, άλλοτε άγριες κι άλλοτε σιωπηλές, εικόνες της απελπισίας και της σκέψης.
Την σκηνοθεσία και την Μουσική υπογράφει ο Κώστας Σάντας και την ερμηνεία η Αναστασία Μιχαλούδη.
Στη συνέχεια, δύο βραδιές με ποίηση και μουσικές συνθέσεις για πνευστά και πιάνο θα έχει τη ευκαιρία να απολαύσει το φιλόμουσο κοινό της πόλης μας και πάλι στα πλαίσια του «Φεστιβάλ».
Το Σάββατο 7 Απριλίου (9 μ.μ.) και την Κυριακή 8 Απριλίου (8 μ.μ.), οι μουσικοί των πνευστών οργάνων της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Δήμου Λαρισαίων, θα παρουσιάσουν έργα των: Mozart, Hidas, Farkas, Roussel, Κωνσταντινίδη καθώς και του Λαρισαίου Νίκου Οικονόμου. Επίσης, ο σκηνοθέτης και Καλλιτεχνικός Διευθυντής του «Θεσσαλικού Θεάτρου» Κώστας Τσιάνος, θα απαγγείλει ποιήματα του Γιώργου Σεφέρη με τη συνοδεία πρωτότυπης μουσικής που συνέθεσε ειδικά ο μαέστρος της συμφωνικής ορχήστρας Χρήστος Κτιστάκης.
Η είσοδος για όλες τις παραστάσεις είναι 10 ευρώ, ισχύουν τα εισιτήρια Ο.Γ.Α, ενώ υπογραμμίζεται ότι ισχύουν τα μπλοκάκια των συνδρομητών του συλλόγου φίλων της συμφωνικής ορχήστρας, για τις μουσικές βραδιές του Σαββατοκύριακου.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.