Headlines News :

Πνιγμένο στο αίμα το γουέστερν του Ταραντίνο με τον Ντι Κάπριο.

Δημοσίευση από Art and City | Κυριακή 29 Απριλίου 2012 7:48 π.μ.

Το γουέστερν εκδίκησης του Κουέντιν Ταραντίνο με τίτλο Django Unchained, βρίσκεται σε φάση ολοκλήρωσης. Όπως πάντα το χώμα θα βαφτεί κόκκινο από όποιον σταθεί εμπόδιο στον πρωταγωνιστή Τζέιμι Φοξ. Μεταξύ των αντιπάλων του και ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο ως παρανοϊκός ιδιοκτήτης φυτείας.
«Εννοείται πως το κοινό θα σοκαριστεί από αυτά που θα δει. Πλάκα μου κάνεις;». Αυτή ήταν η απάντηση του πρωταγωνιστή Τζέιμι Φοξ στο Entertainment Weekly σχετικά με το επίπεδο Ταραντινικής βιάς που θα πρέπει να περιμένουμε στα πλαίσια του Django Unchained.
Ουσιαστικά ο Ταραντίνο αποφάσισε να φορέσει τα εξάσφαιρα του Κλιντ Ίστγουντ με μια ιστορία που θέλει τον απελευθερωμένο σκλάβο Τζέιμι Φοξ να προσλαμβάνεται από ένα Γερμανό κυνηγό επικηρυγμένων (τον οποίο υποδύεται ο Οσκαρικός Κρίστοφ Βάλτς) για να τον βοηθήσει σε ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών.
Ξεκινώντας από τους πρώην ιδιοκτήτες του και συνεχίζοντας από τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, τον παρανοημένο ιδιοκτήτη της φυτείας και της γυναίκας του ήρωα.
Όσον αφορά το πόσο «λεπτά» χειρίζεται ο Ταραντίνο το ευαίσθητο θέμα της σκλαβιάς, δηλαδή καθόλου, ο Τζέιμι Φοξ δηλώνει
«Το μόνο που θέλει ο Django είναι να πάρει πίσω την γυναίκα του. Δεν προσπαθεί να λύσει το πρόβλημα της σκλαβιάς. Απλά θέλει πίσω την ζωή του».
πηγή: iefimerida.gr
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.