Headlines News :

Καλό ταξίδι Τάκη...

Δημοσίευση από Art and City | Παρασκευή 20 Απριλίου 2012 6:59 μ.μ.


Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Τάκης Βουλαλάς. Τον βρήκε νεκρό πριν λίγες ώρες στο σπίτι του στο Λυγουριό της Αργολίδας ένας νεαρός, που πήγε να δει τι συμβαίνει, γιατί δεν απαντούσε στις τηλεφωνικές κλήσεις της συζύγου του από την Αθήνα, η οποία είχε πολύ ανησυχήσει πολύ.
Τα τελευταία χρόνια ο ηθοποιός ζούσε μόνιμα εκεί, γιατί τον ενέπνεε το μέρος αλλά και το θέατρο της Επιδαύρου που έπαιξε εκεί τους καλύτερους ρόλους της καριέρας του στο Αρχαίο Δράμα κυρίως σε παραστάσεις τραγωδίας με διδασκαλία του Αλέξη Μινωτή.

Τον Τάκη Βουλαλά (Κωνσταντίνο) πρόδωσε η καρδιά του σε ηλικία 69 ετών, σύμφωνα με την πρώτη ιατρική γνωμάτευση. Η σωρός του μεταφέρθηκε στο Νεκροτομείο Κορίνθου όπου θα γίνει και νεκροψία.
Το τραγικό  νέο μεταφέρθηκε πολύ γρήγορα και γέμισε θλίψη τους κατοίκους στους οποίους ήταν ιδιαίτερα αγαπητός .
Ο Τάκης Βουλαλάς  που ξεχώρισε στο χώρο για τη δυνατή και συνάμα εκφραστική φωνή του γεννήθηκε στην Αθήνα. Κατ΄εξοχήν θεατρικός ηθοποιός από την 10ετία του 60 είχε λάβει μέρος σε περισσότερες από 124 παραστάσεις του Εθνικού θεάτρου.
Πλούσια είναι και η φιλμογραφία του. Ενδεικτικά αναφέρουμε τις ταινίες που συμπρωταγωνίστησε: «Αθώος ή ένοχος;», «Ελπίδα», «Άννα Κρίστι», «Το Αίμα των Αγαλμάτων», «Ο ήλιος του θανάτου»,  «Τα χρώματα της ίριδας , «Παύλος Μελάς « κ.α.
Μεγάλη και η συμμετοχή που είχε στις τηλεοπτικές σειρές: «Άγνωστος», «Έκτη εντολή», «Αθώος ή ένοχος», «Αλέξανδρος Δελμούζος», «Απόρρητος φάκελος»,  «Γεώργιος Βιζυηνός-Η σιωπή των αγγέλων»,  «Ελισάβετ Μαρτινέγκου», «Επικίνδυνα βήματα», «Η εξαφάνιση του Τζων Αυλακιώτη» , «Η οργή των θεών» κ.α.
Θα ταφεί αύριο στο Νεκροταφείο του Λυγουριού.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.