Headlines News :

Ταινίες της Εβδομάδας (05.04.2012 - 11.04.2012)

Δημοσίευση από Art and City | Παρασκευή 6 Απριλίου 2012 2:38 μ.μ.

Ήρθε η άνοιξη και ήρθε ο καιρός για περικοπές και ταινιούλες - ταινιάρες ξεχασμένες απο το βαρύ χειμώνα... Φτωχό το πρόγραμμα για αυτή την βδομάδα και άντε τώρα με τέτοιες μέρες να πας να κλειστείς σε μια αίθουσα να δεις ταινίες όπως το "Shame" και το "This must be place"... Τεσπα... Αργοπορημένοι για αυτή τη βδομάδα. Την επόμενη βδομάδα νωρίτερα...

Οι ταινίες και το πρόγραμμα παρακάτω:
This must be place
Ο Cheyenne είναι ένας πρώην ροκ σταρ. Στην ηλικία των πενήντα ντύνεται ακόμα “Goth” και ζει στο Δουβλίνο από τα δικαιώματα των τραγουδιών του. Ο θάνατος του πατέρα του, με τον οποίο δεν μιλούσαν, τον φέρνει πίσω στην Νέα Υόρκη. Ανακαλύπτει πως ο πατέρας του είχε μια εμμονή: να πάρει εκδίκηση για έναν εξευτελισμό που είχε υποστεί. Ο Cheyenne αποφασίζει να συνεχίσει από το σημείο όπου είχε φτάσει ο πατέρας του, ξεκινώντας ένα ταξίδι σε ολόκληρη την Αμερική. 
Σκηνοθεσία: Πάολο Σορεντίνο
Παίζουν: Σον Πεν, Ιβ Χιούσον, Φράνσις ΜακΝτόρμαντ, Τζουντ Χιρς, Χάιντζ Λίβεν, Κέρι Κόντον, Όλγουιν Φουέρε, Σίμον Ντιλάνει, Τζόις Βαν Πάτεν, Λίρον Λίβο, Χάρι Ντιν Στάντον.
Κατηγορία: Δραματική
Διάρκεια: 118΄

Shame
Ο Μπράντον είναι γύρω στα 30, ζει στην Νέα Υόρκη και δεν μπορεί να χειριστεί την σεξουαλική του ζωή. Όταν η ιδιότροπη νεότερη αδερφή του μετακομίζει στο διαμέρισμά του, ο κόσμος του Μπράντον εκτροχιάζεται.
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Στιβ Μακουίν 
ΠΑΙΖΟΥΝ: Φασμπέντερ, Μάικλ, Κάρει Μάλιγκαν, Τζέιμς Μπαντζ Ντέιλ, Χάνα Γουέιρ, Νικόλ Μπεχαρί, Ελίζαμπεθ Μασούτσι, Λούσι Γουόλτερς.
Κατηγορία: Δράμα
Διάρκεια: 99΄
Trailer: Shame 


ΛΟΡΑΞ (ΜΕΤΑΓ/ΜΕΝΟ) ΚΑΙ ΣΕ 3D.
Η νέα (και 3D) ταινία κινουμένων σχεδίων της Universal συνιστά μεταφορά στη μεγάλη οθόνη ενός από τα πιο επιτυχημένα βιβλία του Dr. Seuss και φέρει την υπογραφή του Μίδα των animation –τέως επικεφαλής της Fox Animation- Κρις Μελεντάντρι (Despicable Me, Ice Age, Ice Age 2, Dr. Seuss’ Horton Hears a Who!) καθώς και των δημιουργών του πολύ επιτυχημένου animation Despicable Me!
Η ταινία αφηγείται με μοναδικά χρώματα και απαράμιλλο 3D την ιστορία του Τεντ, ενός 12χρονου αγοριού που ζει στην πλαστική πόλη του Θνίντβιλ και το οποίο, στην προσπάθειά του να κερδίσει την αγάπη της Όντρεϊ, του κοριτσιού των ονείρων του, πρέπει να βρει και να της φέρει ένα αληθινό δέντρο. Για να το πετύχει αυτό, καλείται να ανακαλύψει την ιστορία του Λόραξ, ενός ιδιότροπου, αλλά γοητευτικού πλάσματος που παλεύει για να προστατέψει τον κόσμο του δάσους, και αυτός που αφηγείται την ιστορία του στον Τεντ δεν είναι άλλος από τον επιχειρηματία εκείνον, που λόγω της απληστίας του, προκάλεσε τη μεγαλύτερη οικολογική καταστροφή στην ιστορία του δάσους.

Σκηνοθεσία: Κρις Ρενό
Πρωταγωνιστούν:
Παύλος Χαϊκάλης, Κωνσταντίνος Σταυρίδης, Γιώργος Ματαράγκας,Γιάννης Στεφόπουλος, Χριστίνα Κουτσουδάκη, Ντίνος Σούτης, Υακίνθη Παπαδοπούλου, Κατερίνα Γκίργκις, Ηλίας Ζερβός, Δημήτρης Μαρίζας, Τέτα Κωνσταντά, Βίνα Παπαδοπούλου
Κατηγορία:
Animation
Διάρκεια:
86'
Επίσημος Τίτλος:
THE LORAX GR 3D
Trailer: The Lorax 
 

PROJECT X  
Το “Project X” παρακολουθεί τρεις φαινομενικά ανώνυμους τελειόφοιτους λυκείου, στην προσπάθεια τους να γίνουν δημοφιλείς στο σχολείο. Η ιδέα τους; Απλή και αθώα: να κάνουν ένα πάρτι που δεν θα ξεχάσει κανείς…τίποτα όμως δεν μπορεί να τους προετοιμάσει γι αυτή τη βραδιά. Σε χρόνο ρεκόρ, το πάρτι θα το μάθουν οι πάντες, σε μια βραδιά που όνειρα θα καταστραφούν, ονόματα θα κηλιδωθούν και θρύλοι θα γεννηθούν. Το “Project X” είναι μια προειδοποίηση σε γονείς και αστυνομία παντού.
Σκηνοθεσία: Νίμα Νουριζάντε
Πρωταγωνιστούν:
Τόμας Μαν, Όλιβερ Κούπερ, Τζόναθαν Ντάνιελ Μπράουν, Νταξ Φλέιμ, Κίρμπι Μπλις Μπλάντον, Μπρέιντι Χέντερ, Νικε Νέρβις, Αλέξις Ναπ, Μάιλς Τέλερ
Κατηγορία:
Κωμωδία
Διάρκεια:
88'
Επίσημος Τίτλος:
PROJECT X
Trailer: Project X


Η ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΤΙΤΑΝΩΝ 3D
Μια δεκαετία μετά την επική νίκη του επί του τερατώδους Κράκεν, ο Περσέας – ο ημίθεος γιος του Δία – επιχειρεί να διάγει μια πιο ήσυχη ζωή ως ψαράς, έχοντας επιφορτιστεί με την ευθύνη να αναθρέψει ολομόναχος τον δεκάχρονο γιο του, Ήλιο. Στο μεταξύ η μάχη για την επικράτηση συνεχίζεται ανάμεσα σε Θεούς και Τιτάνες. Έχοντας χάσει την αφοσίωση των ανθρώπων, οι Θεοί έχουν αρχίσει να χάνουν τον έλεγχο επί των φυλακισμένων Τιτάνων και του θηριώδη αρχηγού τους, Κρόνου – πατέρα των Δία, Άδη και Ποσειδώνα – που αφότου τον ανέτρεψαν, τον έριξαν στην άβυσσο του Τάρταρου. Ο Περσέας όμως, δεν μπορεί να αδιαφορήσει όταν ο Άδης, μαζί με τον γιο του Δία, Άρη (Έντγκαρ Ραμίρεζ) συμμαχούν με τον Κρόνο, προκειμένου να φυλακίσουν τον Δία. Η δύναμη των Τιτάνων γίνεται ολοένα και ισχυρότερη, καθώς οι θεϊκές δυνάμεις του Δία συρρικνώνονται και επικρατεί χάος στη Γη.
Σκηνοθεσία: Τζόναθαν Λίμπεσμαν
Πρωταγωνιστούν:
Σαμ Γουόρθινγκτον, Ρέιφ Φάινς, Λίαμ Νίσον, Έντγκαρ Ραμίρεζ, Ντάνι Χιούστον, Ρόζαμουντ Πάικ
Κατηγορία:
Περιπέτεια Φαντασίας
Διάρκεια:
120'
Επίσημος Τίτλος:
WRATH OF THE TITANS 3D
Trailer:  Wrath of the Titans 


ΑΓΩΝΕΣ ΠΕΙΝΑΣ  
Από τα ερείπια ενός μέρους που κάποτε ήταν γνωστό ως Βόρεια Αμερική έχει αναδυθεί το έθνος της Πάνεμ, μια λαμπερή Κάπιτολ που περιβάλλεται από δώδεκα απομακρυσμένες επαρχίες. Η Κάπιτολ είναι σκληρή και αμείλικτη και κρατά τις επαρχίες υπό τον έλεγχό της αναγκάζοντάς τις να στέλνουν από ένα αγόρι και ένα κορίτσι ηλικίας από δώδεκα μέχρι δεκαοχτώ για να συμμετάσχουν στους ετήσιους Αγώνες Πείνας, έναν αγώνα θανάτου που μεταδίδεται ζωντανά από την τηλεόραση.
Για την δεκαεξάχρονη Κάτνις Έβερντιν, που ζει μόνη μαζί με τη μητέρα και τη μικρότερη αδερφή της, η απόφαση της να πάρει εθελοντικά τη θέση της αδερφής της στους Αγώνες δεν διαφέρει και πολύ από μια θανατική ποινή. Όμως η Κάτνις έχει φτάσει κι άλλη φορά κοντά στο θάνατο -και η επιβίωση είναι δεύτερη φύση για εκείνη. Χωρίς να το επιδιώκει πραγματικά, διεκδικεί σοβαρά τη νίκη. Αλλά για να νικήσει, θα πρέπει να αρχίσει να κάνει επιλογές που φέρνουν σε σύγκρουση την επιβίωση με την ανθρωπιά και την αγάπη με τον έρωτα.

Σκηνοθεσία: Γκάρι Ρος
Πρωταγωνιστούν:
Τζένιφερ Λόρενς, Τζος Χάτσερσον, Ελίζαμπεθ Μπανκς, Ιζαμπέλ Φέρμαν, Λίαμ Χέμσγουορθ, Λένι Κράβιτζ, Στάνλεϊ Τούτσι, Γούντι Χάρελσον
Κατηγορία:
Περιπέτεια Φαντασίας
Διάρκεια:
120'
Επίσημος Τίτλος:
THE HUNGER GAMES
TrailerThe Hunger Games  

Η ΣΙΔΗΡΑ ΚΥΡΙΑ 
Ένα εκπληκτικό πορτραίτο της Μάργκαρετ Θάτσερ, της πρώτης και μοναδικής γυναίκας πρωθυπουργού της Βρετανίας. Σκηνοθετεί η Φιλίντα Λόιντ ("Mamma Mia!") και πρωταγωνιστεί - σε μια ερμηνεία που θα συζητηθεί - η βραβευμένη με Όσκαρ Μέριλ Στριπ. Το ρόλο του συζύγου της, Ντένις, έχει αναλάβει ο Τζιμ Μπρόουντμπεντ ("Another Year").
Μια από τις πιο διάσημες και με μεγάλη επιρροή γυναίκες του 20ου αιώνα, η “Σιδηρά Κυρία” Μάργκαρετ Θάτσερ, έρχεται από το πουθενά για να σπάσει τους φραγμούς του φύλου και της κοινωνικής τάξης, και να επικρατήσει σε έναν ανδροκρατούμενο κόσμο. Μια μοναδική ιστορία για την εξουσία και το τίμημά της.
Σκηνοθεσία: Φιλίντα Λόιντ
Πρωταγωνιστούν:
Μέριλ Στριπ, Τζιμ Μπρόουντμπεντ, Ρίτσαρντ Ε. Γκραντ, Χάρι Λόιντ, Ίαν Γκλεν
Κατηγορία:
Βιογραφικό
Διάρκεια:
105'
Επίσημος Τίτλος:
THE IRON LADY
Trailer: The Iron Lady  

Γάτος Σπιρουνάτος 

Ο μικρόσωμος και μόνιμα ερωτοχτυπημένος Γάτος Σπιρουνάτος, χρήζεται πρωταγωνιστής σε μια ταινία όλη δική του γιατί, μπορεί να τον γνωρίσαμε δίπλα στον ένα και μοναδικό Σρεκ, αλλά καιρός δεν είναι να μάθουμε επιτέλους από πού κρατάει η σκούφια ή μήπως να λέγαμε καλύτερα οι μπότες του; Ποιο είναι άραγε το ποιόν και παρελθόν του ψιψίνου που ομολογουμένως κλέβει την παράσταση άμα τη εμφανίσει, πόσο μάλλον όταν προσπαθεί με τη βοήθεια του Χάμπτι Ντάμπτι και της Κίτι της Ελαφροπατούσας να κλέψουν τη Χήνα με τα Χρυσά Αυγά ενώ την ίδια στιγμή εκείνος καλείται να αποφύγει τα βέλη του έρωτα;

Πρωτότυπος Τίτλος: Puss in Boots
Σκηνοθεσία: Κρις Μίλερ
Διάρκεια: 90 λεπτά
Είδος: Κινούμενα σχέδια

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: εδώ (ster) & εδώ (βικτώρια) .
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.