Headlines News :

Μάγεψαν οι Wild Kitten στο Stage...

Δημοσίευση από Art and City | Τρίτη 6 Μαρτίου 2012 11:04 μ.μ.


Χoρηγός Επικοινωνίας Artandcity.gr

Για να θεωρηθεί ένα live πετυχημένο δεν είναι απαραίτητο να ξεχειλίζει ο κόσμος από την πόρτα… Ούτε και να τρέχουν πανικόβλητα τα γκαρσόνια από τις παραγγελίες, ούτε και να μη μπορείς να ακούσεις το παραμικρό από το συνωστισμό…
Κατά την ταπεινή μου γνώμη, ένα live είναι σίγουρα πετυχημένο όταν ζεις την κάθε στιγμή κατά τη διάρκεια αυτού αλλά και μετά… Όταν βλέπεις τα συγκροτήματα που συμμετέχουν να τα δίνουν όλα επάνω στη σκηνή… Όταν σε συνεπαίρνει η μουσική… Όταν χωρίς να το καταλάβεις, έχεις μπει ήδη στο ρυθμό της… Από όλες αυτές τις απόψεις το live των Wild Kitten στο Stage το περασμένο Σάββατο ήταν άκρως επιτυχημένο!!!

Τη συναυλία άνοιξαν τρεις λαρισαϊκές μπάντες, ‘ETERNAL NIGHTMARE’,  ‘FLYING DICE’, και ‘NOTHING MORE NOTHING LESS’… Το κλίμα γρήγορα έγινε πολύ ζεστό, ώσπου στη σκηνή ανέβηκαν οι Wild Kitten και το αποθέωσαν!!! Καταργώντας γρήγορα κάθε επιφύλαξη που μπορεί να διατηρούσα στην άκρη του μυαλού, αφέθηκα σε ένα ταξίδι της 80 ‘s hard rock μουσικής… τραγούδια αγαπημένα, τραγούδια χιλιοειπωμένα ίσως, που ο ήχος όμως της μπάντας τα ξαναέφερε στο προσκήνιο, σε μοναδικές εκτελέσεις!!! (Το "Simply the Best" της Tina Turner, που επίσης ακούστηκε από τη μπάντα ήταν καταπληκτικό και φυσικά εμείς να το αφιερώσουμε σε όλα τα μέλη της!!!) 
Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα!!! Στον Roxx Ζtar που μας ξεσήκωσε με τα κρουστά του, στον Patrik Starr για το μπάσο, τον John A Lytras για την κιθάρα και το καταπληκτικό του σολάρισμα, τον Nikki Love επίσης για την ηλεκτρική κιθάρα που «τά σπασε» επί σκηνής και φυσικά την Eliz FoxyFord στη φωνή, που απλά είναι άπαιχτη!!!
Να τονίσουμε πως το Σεπτέμβριο του 2011 οι Wild Kitten έβγαλαν το promo cd τους το όποιο αποτελείται  από 7 tracks  αλλά και από μια διασκευή του 80s hit “In the Heat of the Night” σε hard rock εκτέλεση το οποίο ήδη γνωρίζει μεγάλη επιτυχία, και είχαμε τη χαρά να τα ακούσουμε live!!! Τα τραγούδια ήδη παίζονται σε ραδιοφωνικούς σταθμούς σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα αλλά και στο εξωτερικό (Amarillo Texas – Hard rock nights show,U.K. - ARfm Radio, U.K. – Hard rock Radio, U.K. – Phoenix Radio, U.S.A. - RedEarth Radio, U.S.A. – 101.9FoxFm, U.S.A. – Xchamber Radio, U.S.A. – Glued Radio,  etc.) ενώ η μαζική διαφήμιση σε περιοδικά υπήρξε μεγάλη ( Radar Rock – Athens, Imagine – Larisa, etc.) τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό ( Rob Evans - writer in CR AOR Magazine, AOR Underground and PowerplayMagazine) .

Εμείς από την πλευρά μας να τους ευχηθούμε «καλή συνέχεια σε κάθε επόμενη δουλειά και πάντα επιτυχίες γιατί πραγματικά το αξίζετε!!!»
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.