Headlines News :

Πανθεσσαλική Milonga στη Λάρισα...

Δημοσίευση από Art and City | Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012 2:26 μ.μ.


Εδώ και πολύ καιρό υπήρχε μόνο σαν ιδέα. Τώρα πλέον η ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΗ MILONGA είναι γεγονός. 4 Πόλεις, Σύλλογοι - Σχόλες - Ομάδες Tango Argentino από κάθε πόλη, συμμετέχουν για ένα κοινό σκοπό: τη διάδοση του Tango Argentino στην εκάστοτε πόλη και την ανάδειξη του Tango στη Θεσσαλία. Ήρθε ο καιρός να είμαστε όλοι για έναν και ένας για όλους, να γνωριστούμε, να χορέψουμε, να ονειρευτούμε!!!!!!! Η Πανθεσσαλική Milonga θα διοργανώνεται σχεδόν κάθε μηνά, σε διαφορετική πόλη, με διαφορετικούς συνδιοργανωτές. 


Η Πανθεσσαλική Milonga ξεκινάει το ταξίδι της!!!!!
Πρώτη της στάση η Λάρισα, στις 10 Μαρτίου στο Queens Bar Restaurant-AEL F.C. ARENA!!!
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΕΝΑΡΞΗ MILONGAS 22:00
ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ απο Παναγιώτη Παπαδέλλη και Βέρα Οικονόμου 21:00

Θα έχουμε την τιμή και τη χαρά να φιλοξενήσουμε όχι μονό όλη τη Tango-Θεσσαλία, αλλά και δυο καταπληκτικά ζευγάρια χορευτών-δασκάλων Tango Argentino, με εξαιρετική δράση στο εξωτερικό! Αποκλειστικά και μονό για μας θα χορέψουν ο Λουκάς Μπαλόκας και η Γεωργία Προίσκου και ο Παναγιώτης Παπαδέλλης και η Βέρα Οικονόμου. Αν και τα λόγια είναι περιττά………

ΛΟΥΚΑΣ ΜΠΑΛΟΚΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΡΟΙΣΚΟΥ:
Όντας από τα πρώτα ζευγάρια στο χώρο, έχουν συμβάλει στη διάδοση και την εξέλιξη της ελληνικής τάνγκο σκηνής μέσα από τη δημιουργία χορευτών και δασκάλων, τη συμμετοχή και τη διοργάνωση παραστάσεων, σεμιναρίων και χορευτικών βραδιών (milongas). Εδώ και πολλά χρόνια διδάσκουν με το ίδιο πάθος σε πολλές ελληνικές πόλεις και τα τελευταία χρόνια έχουν ξεκινήσει να δουλεύουν στην Ιταλία, τη Γαλλία, την Τουρκία, τη Βουλγαρία και τη Γερμανία ως προσκεκλημένοι χορευτές και δάσκαλοι σε σεμινάρια και σημαντικά φεστιβάλ τάνγκο (F.I.T.A., Tangomagia, tanGoToistanbul, Ankara Tango Festival, From Tango To The World, Meditango, Athens Tangofestival, Tangocamp, Tangogreece festival, κ.α). Το Σεπτέμβριο του 2011 δημιούργησαν το δικό τους χώρο, το TangoFix.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΔΕΛΛΗΣ ΚΑΙ ΒΕΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ:
Είναι δύο από τα ιδρυτικά μέλη της κοινότητας Αργεντίνικου Τάνγκο της Λέσβου «Tangolesvos» και διοργανωτές του Lesvos Tango Meeting που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 2011 με μεγάλη επιτυχία, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.
Έχουν χορέψει και διδάξει ως προσκεκλημένοι σε διάφορα φεστιβάλ τανγκό στην Ελλάδα και στο εξωτερικό όπως στο Tango Greece Festival (8th edition), International Ankara Tango Festival (2nd & 3rd edition), Ski & Tango Bursa Festival and International Antalya Tango Meeting (2nd and 3rd edition).

Τους ευχαριστούμε θερμά για τη χαρά που μας δίνουν!!!!!!

Συντονιστές διοργάνωσης : Rafail-Zili Tango
Συνδιοργανωτές αλφαβητικά :
Let's Dance The Dancing Academy (Τρίκαλα)
Loco Tango-eros (Λάρισα)
New Dance Club Larissa (Λάρισα)
Puerto Del Tango (Βόλος)
Tango-Club Karditsa (Καρδίτσα)
Περισσότεροι συνδιοργανωτές ….coming soon!!!

Τηλ Επικοινωνίας: 6944722258, 6936706273 Rafail-Zili Tango
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.