Headlines News :

Dark Shadows.

Δημοσίευση από Art and City | Τρίτη 20 Μαρτίου 2012 7:51 π.μ.

Όταν ο Τιμ ξανασυναντά τον Τζόνυ.

To πρώτο επίσημο τρέιλερ του «Dark Shadows» είναι online και ο Μπαρνάμπας Κόλινς επιδεικνύει μια αναπάντεχη κωμική πλευρά. Τιμ Μπάρτον και Τζονι Ντεπ έχουν πολλές φορές «πειράξει» με χιούμορ τις ιστορίες τους, απλώς πολλοί περίμεναν ότι η αναβίωση της καλτ τηλεοπτικής σειράς στη μεγάλη οθόνη θα είχε την εικόνα μιας «γοτθικής ιστορίας τρόμου».

Βέβαια δε φταίει ο ήρωας που από το 1752, όταν ως πλούσιος playboy έκλεβε την καρδιά της Ανζελίκ Μπρουσάρ (Εύα Γκριν), επιστρέφει στον κόσμο τη δεκαετία του εβδομήντα. Γιατί το 18ο αιώνα, αν κάποιος πρόδιδε το λάθος κορίτσι δεν τη γλίτωνε με μερικές φήμες, υπαινικτικές για τις σεξουαλικές του επιδόσεις, αλλά έπεφτε επάνω στο κεφάλι του κατάρα πραγματική. Ο Μπαρνάμπας Κόλινς θάβεται ζωντανός και γίνεται βαμπίρ. Όταν επιστρέφει το 20ο αιώνα στους απογόνους του πλέον, ούτε εκείνοι τον υποδέχονται και τόσο θερμά, αλλά ούτε κι αυτός χαίρεται με τα νέα δεδομένα, που σε τίποτα δε θυμίζουν την εποχή του.
Προσπαθώντας να προσαρμοστεί στο πολιτισμικό σοκ, θα σπάσει τα νεύρα της οικογένειας – Μισέλ Φάιφερ, Τζόνι Λι Μίλερ και Κλόε Μόρετζ ανάμεσά τους – στο βαθμό που η βοήθεια της ψυχιάτρου Τζούλια Χόφμαν (Ελένα Μπόναμ Κάρτερ) θα κριθεί απαραίτητη. Ο καταδικασμένος στη σκιά ήρωας έχει εκτός από τα ψυχολογικά του να λύσει και το αιώνιο (κυριολεκτικά) θέμα της ζηλιάρας Ανζελίκ.
Κάθε οικογένεια, όπως λέει και το πόστερ, έχει τους δαίμονες της. Όταν μάλιστα τους αντιμετωπίζει με χιούμορ, βγαίνει κερδισμένη.
Το περιμένουμε πως και πως...
Δείτε το τρέιλερ παρακάτω για να καταλάβετε:
Μοιραστείτε το :

1 σχόλιο:

  1. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ.Ο ΤΖΟΝΙ ΝΤΕΠ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΑΨΟΓΟΣ.ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΑΣΤ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΤΑΙΝΙΑ.ΔΕΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΦΟΥ ΤΖΟΝΙ ΝΤΕΠ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΥΜΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.