Headlines News :

Ακροάσεις ηθοποιών...

Δημοσίευση από Art and City | Τρίτη 27 Μαρτίου 2012 9:57 π.μ.


Το  ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΛΑΡΙΣΑΣ –  «ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ » προκειμένου να έλθει σε επαφή με επαγγελματίες ηθοποιούς, ή και όσους ασχολούνται ερασιτεχνικά με το θέατρο, οργανώνει ακρόαση γνωριμίας την Μεγάλη Δευτέρα 9 Απριλίου και την Μεγάλη Τρίτη 10 Απριλίου.
Η ακρόαση θα γίνει και τις 2 ημέρες στο «Θέατρο του Μύλου» από 7 μ.μ. μέχρι τις 10 μ.μ.

Οι ενδιαφερόμενοι θα εξεταστούν σε κείμενο που θα προμηθευτούν από τα γραφεία του Θεάτρου («Μύλος του Παπά») - Γεωργιάδου 53  σε ώρες και μέρες λειτουργίας των γραφείων, και στο τραγούδι, «Yπομονή» του Σταύρου Ξαρχάκου, ή στο «Πες μου μια λέξη» του Μάνου Χατζιδάκι. Εκτός αυτών μπορούν να ερμηνεύσουν ό,τι άλλο επιθυμούν (ποίημα ή θεατρικό μονόλογο, παραμύθι, ή κάποιο  αυτοσχεδιασμό).
Το κείμενο και το τραγούδι καλό θα ήταν να ερμηνευτούν  από στήθους. Σ΄αυτή την περίπτωση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τα κείμενα έγκαιρα. Απαραίτητο είναι να παραδώσουν βιογραφικό σημείωμα και φωτογραφία.
Επίσης θα πρέπει να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 2410-621209 από τις 10 το πρωΐ, μέχρι στις 2 το μεσημέρι κάθε μέρα, εκτός από το Σαββάτο και την Κυριακή, για να δηλώσουν συμμετοχή, ή αν θέλουν περισσότερες πληροφορίες. 
Την  ακρόαση θα κάνει ο Καλλιτεχνικός Δ/ντής του «Θεσσαλικού Θεάτρου», Κώστας Τσιάνος και ο μαέστρος Δημήτρης  Καρβούνης.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.