Headlines News :

ΜΙΑ ΕΝΤΕΧΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΗ..

Δημοσίευση από Art and City | Σάββατο 3 Μαρτίου 2012 5:20 μ.μ.


ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ & ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ LIVE & UNPLUGGED
 «NAMA WINE BAR» ΣΤΙΣ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012
Το Σάββατο 10 Μαρτίου και ώρα 10:00 μ.μ θα φιλοξενηθούν στο «ΝΑΜΑ Wine Bar» στο χώρο του Μύλου του Παπά  ο Απόστολος Φωτιάδης και ο μουσικοσυνθέτης Δημήτρης Φωτιάδης. Με πιάνο και φωνή και με συντροφιά την Ηλέκτρα Φωτιάδη υπόσχονται να μας δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα νοσταλγίας και ονείρου και να μας ταξιδέψουν στα ιδιαίτερα μουσικά μονοπάτια της νέας τους δισκογραφικής δουλείας «ΟΛΑ ΕΣΥ» που κυκλοφόρησε πρόσφατα καθώς και να μας θυμίσουν παλιά, απλά και αγαπημένα τραγούδια με ένα αφιέρωμα στους μεγάλους δημιουργούς που άφησαν έργα κληρονομιάς (Λοΐζο, Θεοδωράκη, Χατζιδάκη, Μικρούτσικο, Σαββόπουλο)  καθώς και κομμάτια από Θηβαίο μέχρι Χαρούλη και από Πάριο μέχρι Παπάζογλου…

«ΝΑΜΑ Wine bar» Μύλος του Παπά, Γεωργιάδου 53, Τηλ. Κρατήσεων 6947071781
Ο Απόστολος Φωτιάδης γεννημένος στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας σε μια πολυπολιτισμική χώρα και μεγαλωμένος σε μια μουσική οικογένεια, τα ακούσματά του, πέραν του ελληνικού στοιχείου, είχαν και ξένες επιρροές. Συμμετείχε σε συγκροτήματα ως ντραμίστας και τραγουδιστής, αλλά και σε όλες τις συναυλίες ανά την Ελλάδα που πραγματοποίησε ο συνθέτης Δημήτρης Φωτιάδης, υπηρετώντας με αγάπη το ρεμπέτικο, έντεχνο, λαϊκό, ποπ, ροκ και ξένο τραγούδι.
Ο Δημήτρης Φωτιάδης καταξιωμένος μουσουργός της Ελληνικής παροικίας της Αυστραλίας γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και από νεαρή ηλικία έδειξε τη δίψα του για τη μουσική. Με εξαιρετικά πλούσιο μουσικό και ακαδημαϊκό βιογραφικό και μετά από πετυχημένη σταδιοδρομία στο εξωτερικό, επιστρέφοντας στην πατρίδα το 1994 και συγκεκριμένα στη Λάρισα όπου ζει, συνεχίζει τη δημιουργία με εμφανίσεις και συναυλίες την παρουσίαση της δουλειάς του πέρα από τα σύνορα, στη Κύπρο και στη Σερβία.  
Το πάντρεμα των διαφορετικών μουσικών επιρροών του Δημήτρη Φωτιάδη, καθώς και η ικανότητα του Απόστολου να μεταμορφώνεται και να ζει το κάθε τραγούδι που ερμηνεύει με τρόπο μαγικό, να γίνεται ένα με τη μουσική και την ποίηση, με έκφραση και πάθος, αποκαλύπτοντας τα νοήματα που φωλιάζουν και κρύβονται πίσω από την κάθε λέξη, συνθέτουν μια πολλά υποσχόμενη μουσική βραδιά.


Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.