Headlines News :

Συναυλίες στο ΣΩΛ...

Δημοσίευση από Art and City | Σάββατο 31 Μαρτίου 2012 7:47 π.μ.


Βυζαντινός χορός και παραδοσιακή μουσική ενόψει Πάσχα

Την Παρασκευή 6 Απριλίου ο Βυζαντινός Χορός και το σύνολο Παραδοσιακής Μουσικής του Σ.Ω.Λ. θα παρουσιάσουν πρόγραμμα ανάλογο των ημερών του Πάσχα.

Το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Απριλίου πραγματοποιείται το 5ο Σεμινάριο Φλάουτου με τον Παναγιώτη Δράκο. Στα πλαίσια του σεμιναρίου, το Σάββατο 7 Απριλίου ο απόφοιτος του Σ.Ω.Λ. Γιάννης Μανώλης θα δώσει ρεσιτάλ φλάουτου, ενώ την Κυριακή με την λήξη των μαθημάτων του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθεί συναυλία των συμμετεχόντων. Και στις δύο συναυλίες η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
Κατόπιν, την Μεγάλη Δευτέρα 9 Απριλίου διοργανώνεται σεμινάριο για την πιανιστική τεχνική (στυλ) του Bach, καθώς και ρεσιτάλ του γνωστού πιανίστα και μαέστρου κ. Δημήτρη Δημόπουλου, η οποία θα πλαισιωθεί κατά ένα μέρος της από σύνολο εγχόρδων και το   φωνητικό σύνολο του Σ.Ω.Λ.
Το Σάββατο 5 Μαΐου πραγματοποιείται η μεγάλη συναυλία όλων των συνόλων του Σ.Ω.Λ., και με τις εκδηλώσεις αυτές ολοκληρώνεται η μουσική Άνοιξη στο Σ.Ω.Λ.
Στις καλοκαιρινές δραστηριότητες του Σύγχρονου Ωδείου Λάρισας εντάσσεται η μετάβαση της Μικτής Χορωδίας του Σ.Ω.Λ. στην Βουδαπέστη τον Ιούνιο, και το 3ο Μουσικό Σεμινάριο στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας.
Για περισσότερες πληροφορίες για τις συναυλίες, τα ρεσιτάλ και την συμμετοχή  στα σεμινάρια επικοινωνείτε με το 2410 670917 απογευματινές ώρες καθημερινά, ή απευθείας στην γραμματεία του Σ.Ω.Λ. Θεοφράστου 62-64,Νέα Πολιτεία, Λάρισα.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.