Headlines News :

Σκέφτομαι να αλλάξω συμπεριφορά….

Δημοσίευση από Art and City | Σάββατο 3 Μαρτίου 2012 8:12 π.μ.

Χορηγός Επικοινωνίας ArtandCity.gr

Διαστροφή ή Βίτσιο; Τα τελευταία 2 χρόνια περίπου και ενώ πάω σε συναυλίες μια ζωή και ξέρω όλα αυτά τα τραγούδια κάνω ένα πράγμα:  κάθομαι και παρατηρώ τα τραγούδια. Και όταν λέω παρατηρώ εννοώ προσέχω τι λένε… Το στίχο τους δηλαδή.

Κάτι τέτοιο έκανα και προχθές το βράδυ. Καθόμουν στην συναυλία του Δ. Ζερβουδάκη και με προσοχή άκουγα τα τραγούδια του… Τα τραγούδια που ήξερα και άκουγα μια ζωή. Και αυτό που παρατήρησα ή το συμπέρασμα που έβγαλα πια είναι ότι κάποιοι "ανεξάρτητοι" όπως τους λένε, κάτι θέλουν να πουν. Τα τραγούδια τους είναι διαχρονικά. Μιλούσαν για την κρίση προπολού και είναι αυθεντικά γιατί προέρχονται από αληθινούς και γνήσιους ανθρώπους. Στίχοι απλοί, καθημερινοί και χωρίς πολλά "Ντιριντάχτα".
Και αυτοί οι γνήσιοι άνθρωποι όπως ο Ζερβουδάκης, ο Μάλαμας, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, ο Αγγελάκας, ο Πανούσης,  δεν άλλαξαν στο χρόνο. Δεν το κάνουν τώρα για να είναι ή να αγγίζουν την εποχή όπως κάνουν πολλοί τελευταία. Ήταν εδώ πάντα, έλεγαν πάντα τα ίδια πράγματα και  θα είναι εδώ για να δώσουν αυτό που έχουν στην ψυχή τους. Τη δική τους αλήθεια.
Το θέμα είναι ποιος την ακούει και τη βλέπει. Και κυρίως τη νιώθει. Αλήθεια ποιος έχει καταλάβει τι έχει γίνει σήμερα; Γιατί περνάμε αυτά που περνάμε; Τι φταίει;  Πιστεύω κανένας. Το ότι κάναμε περικοπές στην ζωή μας δε μας σώζει. Συνεχίζουμε να παραμένουμε απολίτιστοι και ζώα. Συνεχίζουμε να μιλάμε ενώ ο Καλλιτέχνης – Καλλιτέχνες σου δίνουν την ψυχή του εκεί πάνω, φωνάζουμε για την ΑΕΛ έτσι γιατί γουστάρουμε, καπνίζουμε και δε σεβόμαστε αυτούς που δεν καπνίζουν, οδηγούμε όπως θέλουμε, δεν δίνουμε αποδείξεις και δε χρεώνουμε όπως θέλουμε πιστεύοντας πως ο πελάτης θα ξαναγυρίσει, βρωμίζουμε το οτιδήποτε γύρω μας και δε σεβόμαστε. Πάρτε το χαμπάρι ότι αν δεν σεβαστούμε και αγαπήσουμε τον εαυτό μας και μετά τους γύρω μας δεν θα αλλάζει τίποτα.
Ακούτε – Δείτε – Διαβάστε – Ξεχωρίστε αυτούς που έχουν Αλήθεια να πουν. Κλείστε το χαζοκούτι, επιλέξτε ορθά τα πράγματα και τους ανθρώπους γύρω σας.  ΖΕΙΣΤΕ ΑΛΗΘΙΝΑ , ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, ΜΕ ΣΕΒΑΜΟ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ.

ΥΓ. 1.Για το λάϊβ ένα έχω να πω. Περάσαμε ένα ξεχωριστό 4ωρο. Ο Δημήτρης έδωσε τον καλύτερο του εαυτό, η μπάντα τρομερή, η Σοφία απλά τέλεια.
2.Στηρίζουμε με χίλια την προσπάθια των κοριτσιών για το μαγαζί, αν και μας ενόχλησαν κανα δυο μικροπραγματάκια.
3.Το σουξεδάκι από κάτω περιγράφει όλα αυτά που είπαμε παραπάνω.



Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.