Headlines News :

Εικοστός αιώνας για φωνή και πιάνο

Δημοσίευση από Art and City | Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012 7:50 π.μ.


Κωστής Ρασιδάκις - Εύη Γιαμοπούλου

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 41, ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ.: 210 3634000
Συναυλία Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2012 


Benjamin Britten, Hans Eisler, Sergei Prokofiev, Samuel Barber. Tέσσερις από τους πλέον ιδιοφυείς εκπροσώπους της μουσικής δημιουργίας του 20ού αιώνα. Τέσσερις αυτοτελείς κύκλοι (τρεις κύκλοι τραγουδιών και ένας με μικρά κομμάτια για πιάνο) παρουσιάζονται από τον βαρύτονο Κωστή Ρασιδάκι και την πιανίστα Εύη Γιαμοπούλου. Ο καθένας από αυτούς τους κύκλους είναι χαρακτηριστικός του ιδιαίτερου μουσικού ιδιώματος του δημιουργού του και μαζί αποτελούν ένα μικρό δείγμα γραφής μουσικής δωματίου του περασμένου αιώνα.

Από το 2000 μέχρι σήμερα ο Κωστής Ρασιδάκις έχει συνεργαστεί σε πολλές παραγωγές όπερας και οπερέτας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, έχει συμπράξει με πολλά μουσικά σύνολα και έχει δώσει ρεσιτάλ. 
Η Εύη Γιαμοπούλου έχει εμφανιστεί σε διεθνή φεστιβάλ της Ελλάδας και του εξωτερικού, έχει δώσει ρεσιτάλ πιάνου και συναυλίες μουσικής δωματίου σε Ελλάδα, Μεγάλη Βρετανία, Γαλλία, Ιταλία, Πολωνία, Αυστρία σε αίθουσες όπως Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και Θεσσαλονίκης, St Martin-in-the-Fields, Regent Hall, Steinway Hall κ.α. και έχει εμφανιστεί ως σολίστ με συμφωνικές ορχήστρες.

εισιτήρια 12 € - 8 € (φοιτητικό)
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.