Headlines News :

Μουσική δωματίου στο ΔΩΛ...

Δημοσίευση από Art and City | Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012 7:53 π.μ.


Ένα ξεχωριστό Κυριακάτικο πρωινό θα προσφέρουν οι Λαρισαίοι μουσικοί, Φρόσω Αστ. Κτιστάκη και Δημήτρης Χατζούλης την 1η Απριλίου στις 12 μ. στην αίθουσα συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας.
Οι ακροατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν έργα Μουσικής δωματίου για πιάνο και όμποε, ταξιδεύοντας στη Ρομαντική εποχή με έργα,St. Verroust  και Qu. Shreck, και   στην Σύγχρονη με Eug. Bozza  και Ar.Malcolm. Να σημειωθεί ότι, αυτά τα έργα   δεν έχουν ερμηνευθεί ποτέ στον Θεσσαλικό χώρο, και το πιο πιθανό και στο Πανελλήνιο, λόγο των ελαχίστων εκτελεστών του όμποε.

Ιδιαίτερο ‘’κόσμημα’’  θα αποτελεί και η συμμετοχή της Σχολής Χορού <Έκφραση>, που μέσα από γνωστές κινηματογραφικές μελωδίες, θα μας μεταφέρουν  στις κινηματογραφικές αίθουσες, σε χορογραφία: Δέσποινα Μπουνίτση, Νικολέτα Μπατζαλέξη, Λίνα Ζαχαρούλη. Χορεύουν: Δέσποινα Μπουνίτση, Νικολέτα Μπατζαλέξη, Λίνα Ζαχαρούλη ,Δήμητρα Ζαχαρούλη, Έλενα  Διαμάντη, Θάλεια Ηρακλή, Μαριάνθη Παντελίδου, Τζωρτζίνα Τσακνάκη.
Το σύνολο όπως πέρυσι  έτσι και φέτος, μέσα από τις εσωτερικές καλλιτεχνικές ανησυχίες,  επιθυμεί να προσφέρει στους συμπολίτες μία ώρα ηρεμίας, αισιοδοξίας και ελπίδας, γι’ αυτό καλεί το Λαρισαϊκό κοινό να παρευρεθεί με είσοδο ελεύθερη.   
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.