Headlines News :

Κουαρτέτο σε 4 κινήσεις.

Δημοσίευση από Art and City | Τρίτη 27 Μαρτίου 2012 7:44 π.μ.

Της Λουκίας Ρικάκη.
Στο 20ό Μεσογειακό Φεστιβάλ Νέων Κινηματογραφιστών Λάρισας.
Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012, 9μμ.

Τέσσερα πρόσωπα σε απροσδόκητες συναντήσεις.
 H φαινομενικά ήρεμη καθημερινή ζωή ενός ζευγαριού 40ρηδων της Αλεξάνδρας και του Αντώνη θα διαταραχθεί , όταν θα εμφανιστούν σχεδόν ταυτόχρονα δυο απροσδόκητα πρόσωπα, ο Στέφανος ο διάσημος Έλληνας συνθέτης από το εξωτερικό που έρχεται κάθε χρόνο στην Ελλάδα και δίνει μοναδικές και ιδιόμορφες συναυλίες και η Kλαίρη μια εντυπωσιακή 18χρονη. Δυο πρόσωπα που θα οδηγήσουν τον Αντώνη και την Αλεξάνδρα σε ερωτικές περιπέτειες σε μια απόπειρα να ξεφύγουν από την συζυγική τους κρίση.

Tα παιδιά των πρωταγωνιστών μακρινοί παρατηρητές αποκτούν σημαντικό ρόλο στην ταινία καθώς παρατηρούν τις συμπεριφορές των μεγάλων και λειτουργούν καταλυτικά στις σχέσεις βοηθώντας τους να ανακαλύψουν άλλους τρόπους επικοινωνίας.
Mια ταινία για τον έρωτα τις προσωπικές σχέσεις και τις μικρές λεπτομέρειες που καθορίζουν τα συναισθήματα μας και την επικοινωνία μας με τους γύρω μας.
Πρωταγωνιστής είναι ακόμη και η μουσική την οποία υπογράφει για την ταινία ο διάσημος συνθέτης συνεργάτης του Kισλόφσκι Zμπίγκνιεφ Πράισνερ.
Στο ρόλο του σύνθετη στην ταινία ο Έλληνας διεθνής Γιώργος Xωραφας, δίπλα στη Θέμιδα Mπαζάκα (Aλεξάνδρα) και σε ένα καστ νέων Ελλήνων ηθοποιών.
Mια ταινία για οποίον ερωτεύτηκε και νόμισε ότι υπάρχουν όρια.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Λουκία Ρικάκη
ΧΩΡΑ: Ελλάδα, 1995 
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 104΄
ΣΕΝΑΡΙΟ: Λουκία Ρικάκη, Γιώργος Νοταράς, Νίκος Παπανδρέου
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: Άγγελος Βισκαδουράκης
ΜΟΝΤΑΖ: Τάκης Γιαννόπουλος
ΣΚΗΝΙΚΑ: Μιχάλης Σδούγκος
ΜΟΥΣΙΚΗ: Zbigniew Preisner. Tα τραγούδια ερμηνεύει ο Mανώλης Λιδάκης και η Elzbieta Towarnicka.
ΠΑΙΖΟΥΝ: Γιώργος Χωραφάς, Θέμις Μπαζάκα, Ουρανία Γκιώνη, Kωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος, Θανάσης Ευθυμιάδης, Κώτσας Φαλελακης, Αλεξανδρος Καραβας, Αλέξης Πολίτης, Αναστασία Καΐτσα, Μαρία Κόκκα.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.