Headlines News :

+DESIGN

Δημοσίευση από Art and City | Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012 8:04 π.μ.

Παρουσίαση ιστοσελίδας του Δημήτρη Ευαγγέλου (Design_Good studio) στο +DESIGN

O Δημήτρης Ευαγγέλου γεννήθηκε στην Λάρισα το 1977 και μεγάλωσε στο Βόλο. Από το  1993 έως το 1996 παρακολούθησε εντατικά μαθήματα ελεύθερου και γραμμικού σχεδίου δίπλα στον ζωγράφο Μιχάλη Βαμβακάρη. Σπούδασε γραφιστική και DTP στην Αθήνα και αμέσως μετά συνέχισε με Graphic Design [BA (HONS)] στο Staffordshire University στην Αγγλία. Τα επόμενα χρόνια εργάστηκε σε Αθηναϊκές εταιρίες σαν Graphic Designer και σαν Art Director.

To 2004 εντάσσεται στο δυναμικό της nimlok (η μεγαλύτερη βρετανική  εταιρεία προϊόντων προβολής για εκθεσιακούς χώρους). Παράλληλα παρακολουθεί σεμινάρια δόμησης, αρχιτεκτονικής και διακόσμησης εσωτερικών χώρων. Στη συνέχεια επιστρέφει στην Ελλάδα και εργάζεται με επιτυχία στην αντιπρόσωπο εταιρεία της nimlok στη Αθήνα. Σχεδιάζει  πρωτότυπους εκθεσιακούς χώρους και γραφικά για τις μεγαλύτερες φαρμακοβιομηχανίες όπως Pfizer, Bayer, Uni-pharma, Sanofi Aventis, Roche, κ.α.

Το 2006 ιδρύει τον μικρό εναλλακτικό πολυχώρο “λούπα art” στο Βόλο, παρουσιάζοντας  εκθέσεις εικονογράφησης, κόμικς, video art και γκράφιτι, καθώς και συναυλίες minimal electronica. Το 2007 επιστρέφει στην Λάρισα σαν freelancer σχεδιαστής. Ξεκινάει αποκλειστική συνεργασία με το Θέατρο Υπ’ατμόν σαν εικονογράφος και σαν σκηνογράφος.
Σήμερα διαθέτει στη Λάρισα το δικό του δημιουργικό γραφείο το Design_Good studio, προσφέροντας σύγχρονες σχεδιαστικές τάσεις μέσα από τις εφαρμογές του εντύπου, του web και των πολυμέσων.

Αφορμή γι’ αυτή τη “mini-παρουσίαση” είναι τα “εγκαίνια” του νέου διαδικτυακού τόπου απ’ όπου ο εκ Λαρίσης ορμώμενος σχεδιαστής προβάλει τη δουλειά του. Μπορείτε να τη δείτε εδώ.

πηγή: designmag.gr
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.