Headlines News :

Αυτά που είδε ο μπάτλερ...

Δημοσίευση από Art and City | Κυριακή 18 Μαρτίου 2012 2:08 μ.μ.


Τελευταία παράσταση αύριο Δευτέρα 19 Μαρτίου στο Stage...


Αυτός ο μπάτλερ ήταν αλλιώτικος από τους άλλους και είδε πολλά…
Ένας ψυχίατρος, η αργόστροφη γραμματέας του, η νυμφομανής γυναίκα του, ένας λάγνος γκρουμ, ένας συγχυσμένος αστυνομικός, μια παρανοϊκή επιθεωρητής, και ο περίφημος χαμένος ανδρισμός του Σερ Ουίνστον Τσώρτσιλ… Όλα αυτά κι ακόμη περισσότερα είναι «Αυτά που είδε ο μπάτλερ» του Τζο Όρτον που θα παρουσιαστεί στο Stage σε σκηνοθεσία του Άκυ Μητσούλη.
Η πρεμιέρα της παράστασης θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Μαρτίου 2012. Θα ακολουθήσουν παραστάσεις κάθε Δευτέρα και Τρίτη.

Ο ψυχίατρος κύριος Πρέντις στα πλαίσια της συνέντευξης με μια υποψήφια για τη θέση της γραμματέως στο ιατρείο του, υποχρεώνει τη νεαρή Τζέραλντιν να γδυθεί. Εκείνη τη στιγμή ακριβώς εμφανίζεται η εκκεντρική γυναίκα του κι εκείνος ξεστομίζει το πρώτο ψέμα  για να καλύψει την αμηχανία του. Συγχρόνως, η εμφάνιση μιας ανώτερής του ψυχιάτρου που έρχεται για επιθεώρηση, ενός νεαρού γκρουμ που απειλεί την κυρία Πρέντις με γυμνές της φωτογραφίες κι ενός αστυνομικού περιπλέκουν ακόμα περισσότερο την αρχική ιστορία.
Ανηθικότητα πίσω από την φαινομενική ηθική… Ηθική πίσω από την πραγματική ανηθικότητα… Άνδρες ντύνονται γυναικεία και γυναίκες ανδρικά… Πόρτες ανοιγοκλείνουν φρενιασμένα, ενώ το φυσιολογικό και το αφύσικο, καθώς και η αλήθεια με το ψέμα εναλλάσσονται συνεχώς  με απίστευτα γρήγορους ρυθμούς. Η παράσταση ακολουθεί ένα φρενήρη ρυθμό και εμπεριέχει ακραία σουρεαλιστικά και  ποπ αρτ στοιχεία.  
Τελικά, αυτός ο μπάτλερ μάλλον είδε περισσότερα από όσα έπρεπε, κι αποκάλυψε ακόμη περισσότερα. Ή μήπως έκανε κιόλας;
«Αυτά που είδε ο μπάτλερ» του Τζο Όρτον
Stage, από Κυριακή 4 Μαρτίου 2012 και κάθε Δευτέρα και Τρίτη.
Σκηνοθεσία : Άκυς Μητσούλης
Μετάφραση : Πατρούλα Χριστοδούλου
Σκηνικά – Κοστούμια : Πόπη Λαγκούρα
Μουσική επιμέλεια : Θανάσης Σαλιαμπούχος
Επιμέλεια κίνησης : Φαίη Σούκου

Παίζουν με σειρά εμφάνισης οι : Θανάσης Σαλιαμπούχος, Πόπη Λαγκούρα, Ράνια Καραγιάννη, Νίκος Γερογιάννης, Ειρήνη Κοταρέλα, Νίκος Θεούλης.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.