Headlines News :

«Ελλάδα... είμαι σε δύσκολη θέση».

Δημοσίευση από Art and City | Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012 7:40 π.μ.

«Ελλάδα... είμαι σε δύσκολη θέση» είναι ο τίτλος του κοινωνικού-πολιτικού ντοκιμαντέρ, μεγάλου μήκους, σε σκηνοθεσία του Λαρισαίου Σεραφείμ Ντούσια, μεταπτυχιακό φοιτητή του National Film and Television School της Αγγλίας. Η ομάδα παραγωγής αυτού του ντοκιμαντέρ συντελείται από νέους με πείρα στην παραγωγή οπτικοακουστικών έργων.
Το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί την Κυριακή 4 Μαρτίου στο Ολύμπιον στην πλατεία Αριστοτέλους, στην Αίθουσα «Παύλος Ζάννας» στις 11.30 το πρωί.

Η θεματολογία του ντοκιμαντέρ δεν είναι άλλη από την οικονομική κρίση που αντιμετωπίζει η Ελλάδα ή οποιαδήποτε άλλη χώρα του κόσμου. Σήμερα οι καταστάσεις στην Ελλάδα, οδηγούν τους πολίτες της σε ένα μονόδρομο με αβέβαιο μέλλον και κυρίως το μέλλον των νέων ανθρώπων. Ο καταιγισμός από τα ΜΜΕ και τις ενημερωτικές εκπομπές που μονοπωλούν τη συζήτηση για την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας και οι ομιλίες των πολιτικών παραπλανούν τον κόσμο από το σημαντικότερο πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί... τους νέους που η φωνή τους δεν ακούγεται!
Το «Ελλάδα...είμαι σε δύσκολη θέση», μπορεί να έχει ως θέμα τους νέους Έλληνες από κάθε γειτονιά του κόσμου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι απευθύνεται μόνο σε αυτούς. Οι άνθρωποι πλέον δεν φοβούνται να διεκδικήσουν αυτό που τους ανήκει, το δικαίωμα στη ζωή…
Εκτός απο τις συνεντεύξεις των νέων το ντοκιμαντέρ αποτελείται και από συνεντεύξεις κάποιων καταξιωμένων ανθρώπων στον χώρο τους, όπως: Nigel Farage – Ευρωβουλευτής της Αγγλίας, Λάκης Λαζόπουλος – Παρουσιαστής (Εκφωνητής), Λιάνα Κανέλλη – ΚΚΕ / Δημοσιογράφος, Παύλος Χαϊκάλης – Ηθοποιός, Θάνος Μικρούτσικος – Συνθέτης, Ηλίας Λιβανός – Οικονομολόγος - Ερευνητής, Ινστιτούτο Ερευνών Απασχόλησης, University of Warick, Κάτια Δανδουλάκη - Ηθοποιός (Εκφωνήτρια), Σία Κοσιώνη – Δημοσιογράφος, Μπετίνα Ντάβου – Καθηγήτρια γνωστικής ψυχολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών, Τάσος Δούκης – Οικονομολόγος, Σπύρος Λημναίος – Εκπρόσωπος Κινήματος Αγανακτισμένων Αγγλίας.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.