Headlines News :

Alice in the Danceland - the musical...

Δημοσίευση από Art and City | Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012 11:54 π.μ.


Κυριακή 18 Μαρτίου στο Palladium...
Εισιτήρια προπωλούνται από 8 ευρώ...


Χορηγός Επικοινωνίας το ArtandCity!!!


H φετινή Παράσταση της Σχολής Χορού " BURN THE FLOOR" έρχεται να ανατρέψει όλα όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα στην πόλη της Λάρισας και να σας παρουσιάσει ένα κυριολεκτικά υπερθέαμα - μια υπέροχη μουσικοχορευτική βραδιά διάρκειας (1 ώρας και 50 λεπτών) βασισμένη στο ομώνυμο παραμύθι που όλοι γνωρίσαμε και αγαπήσαμε αλλά πλήρως διασκευασμένη με τρόπο άκρως διασκεδαστικό και ευρηματικό. 


Μοναδικές χορογραφίες, παραμυθένια κοστούμια και αγαπημένα τραγούδια από υπέροχους (250) ερμηνευτές - χορευτές , είναι μερικά από τα μυστικά της παράστασης !!!

Η μικρή Αλίκη θα μας μεταφέρει σε μέρη μαγικά, ονειρεμένα που αγγίζουν τα όρια της φαντασίας και που όλοι, λίγο πολύ, έχουμε επισκεφθεί με οδηγό το μυαλό μας. 
Θα μας κάνει να αναπολήσουμε στιγμές από την παιδική μας ακόμη ηλικία, γεμάτες φαντασία και παιδικότητα, και έτσι απλά ένα όμορφο παραμύθι θα αρχίσει να ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια όλων εσάς που θα έχετε τη χαρά να το παρακολουθήσετε μαζί μας.

Πρωταγωνιστές λοιπόν, αυτής της μαγικής βραδιάς θα είναι όλα τα παιδικά-εφηβικά- αγωνιστικά και τμήματα ενηλίκων της σχολής , όπου σε συνεργασία με τους καθηγητές τους, έχουν ετοιμάσει για όλους εσάς ένα ξεχωριστό υπερθέαμα, όμοιο με παραμύθι, με απώτερο σκοπό να σας ταξιδέψουν σε ονειρικά μονοπάτια μέσα από τα οποία σας δίνουμε την ευκαιρία να ανακαλύψετε το βαθύ νόημα που κρύβει αυτό το ταξίδι, το οποίο δεν είναι άλλο από τη μαγεία που μας χαρίζει ο χορός στην εποχή που ζούμε!!! 

Στο ρόλο της Αλίκης ένα κορίτσι . . . Έκπληξη! 

H καταπληκτική κ πολλή ταλαντούχα Έλλη Κοντούρη !!!
(γνωρίστε την στα επόμενα videos) 

(playing piano) 

(singing) 

### H είσοδος για όλους τους φίλους μας θα είναι ως εξής : 
8, 10, 12 και 15 Ευρώ (VIP) με βάση την θέση που θα επιλέξετε από την γραμματεία της Σχολής και όσο ποιο έγκαιρα προμηθευτείτε τα εισητήρια σας, τόσο πιο ευνοϊκες θέσεις θα αποκτήσετε. 
Δωρεάν θα είναι η είσοδος σε όλους τους συμμετέχοντες - χορευτές της βραδυάς αλλά και στους μικρούς μας φίλους κάτω των 7 ετών που θα συνοδεύονται παρουσία κηδεμόνα.

Ο χώρος του Παλλάντιουμ θα διαμορφοθεί για 1η φορά αμφιθεατρικά (υπό μορφή Θεάτρου) αποκλειστικά και μόνο για εκείνη την βραδυά 
ΜΟΝΟ με καθίσματα που θα αναγράφουν τον αριθμό της θέσης σας. Οι ενδιαφερόμενοι θα έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε (από την Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012 που θα ξεκινήσει η προπώληση των εισητηρίων) τις θέσεις σας από την γραμματεία της Σχολής.

### ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ:
Μέρος των εσόδων της βραδιάς θα δωθούν στον Μη κερδοσκοπικό Σύλλογο "ΦΙΛΟΤΗΣ" που η φετινή του δράση έχει να κάνει με τις
ανάγκες των ευπαθών οικογενειών της πόλης μας.


Ευχόμαστε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας και να δεχτείτε να ταξιδέψετε μαζί μας με μοναδικό προορισμό, στο μαγευτικό αυτό παραμύθι, με βασικούς πρωταγωνιστές τη ΜΑΓΕΙΑ, το ΟΝΕΙΡΟ και τη ΦΑΝΤΑΣΙΑ!!! 


Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας καθημερινά 17οο με 23οο και Σάββατο από 10οο έως 21οο στα τηλ της σχολής: 

2410 252 365
6984 56 8880 
Μοιραστείτε το :

2 σχόλια:

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.