Headlines News :

H Άννα Βαγενά στο ΔΩΛ με τις "Σχεσεις οργής"

Δημοσίευση από Art and City | Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012 10:30 π.μ.


Στη Λάρισα, στο Δημοτικό Ωδείο, θα παρουσιάσει την Τρίτη 31 Ιανουαρίου η Άννα Βαγενά την καινούργια της παράσταση με τίτλο «Σχέσεις Οργής». Την ημέρα εκείνη θα δοθούν δύο παραστάσεις μία απογευματινή στις 6 και μια βραδινή στις 9. Το έργο, που είναι βασισμένο στο γνωστό μυθιστόρημα της Φρίντας Μπιούμπι, αγγίζει σύγχρονα κοινωνικά θέματα και παίζεται με μεγάλη επιτυχία αυτόν τον καιρό στην Αθήνα. 


Πρόκειται για μια αληθινή ιστορία, μια ιστορία της διπλανής μας πόρτας, που δεν πρέπει να μένει στη σιωπή. Ένα έργο βαθιά ανθρώπινο που συγκλονίζει! Η ιστορία μιας οικογένειας που δοκιμάζεται από το πάθος του πατέρα για τη μικρή του κόρη και την καταστροφή που αυτό το πάθος φέρνει στις ζωές όλων.

Συνεχίζοντας, λοιπόν, μετά τη θριαμβευτική πορεία της παράστασης «Το γάλα», που παίζεται για πέντε συνεχή χρόνια, την προσπάθειά της η Άννα Βαγενά να αγγίξει σύγχρονα κοινωνικά θέματα, καταπιάνεται στην καινούρια της παράσταση με το τόσο σοβαρό θέμα της ενδοοικογενειακής βίας. Σ’ αυτήν την παράσταση η Άννα Βαγενά για ακόμα μια φορά προωθώντας τις νέες καλλιτεχνικές δυνάμεις του τόπου της, έχει αναθέσει τον δύσκολο πρωταγωνιστικό ρόλο της κόρης της οικογένειας στην Κατερίνα Θεοχάρη, που κατάγεται από την περιοχή της Λάρισας. Στη παράσταση πρωταγωνιστούν με σειρά εμφάνισης: Άννα Βαγενά, Πασχάλης Τσαρούχας, Κατερίνα Θεοχάρη, Δημήτρης Πατσής και Κωνσταντίνος Συνετός (Β’ διανομή). Οι τιμές των εισιτηρίων καθορίζονται στα 20 ευρώ το κανονικό και 15 ευρώ (φοιτητικό, μαθητικό, ανέργων ΟΑΕΔ και συνταξιούχων άνω των 65ετών). Ισχύουν εργατικά εισιτήρια και εισιτήρια ΟΓΑ. Πληροφορίες στο 2410-259.936.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.