Headlines News :

Antigravity Yoga από το Μανχάταν της Νέας Υόρκης στη Λάρισα

Δημοσίευση από Art and City | Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012 11:47 π.μ.


Λαρισαία γυμνάστρια πέρασε με επιτυχία τις εξετάσεις

Η Antigravity Yoga είναι το νέο είδος γυμναστικής που έχει ξετρελάνει τους λάτρεις της yoga στην Αμερική και εξαπλώνετε σιγά - σιγά στις μεγάλες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.

Η Λαρισαία πτυχιούχος γυμνάστρια του Τ.Ε.Φ.Α.Α Θεσσαλονίκης με μετεκπαίδευση στην Αμερική Κατερίνα Κατσιάνη κατάφερε να ολοκλήρωση με επιτυχία τις εξετάσεις που έδωσε στις βασικές αρχές της Antigravity Yoga στην Νέα Υόρκη στο πιο φημισμένο γυμναστήριο Yogaτης Νέας Υόρκης το Omfactory.
Η ίδια επιδιώκει πάντα να ενημερώνεται για τα θέματα της σωματικής διάπλασης - υγείας και είναι πεπεισμένη ότι η Antigravity Yoga θα αγαπηθεί πολύ από τους Έλληνες εφόσον συνδυάζει την άθληση με την ψυχαγωγία, ενώ ταυτόχρονα έχει και θεραπευτικές ιδιότητες στο ανθρώπινο σώμα.

Η Antigravity Yoga έχει δημιουργηθεί από τον Christopher Harrison. Ο Christopher Harrison είναι ιδρυτής και καλλιτεχνικός διευθυντής της AntiGravityR Inc.

Ο Christopher Harrison, είναι πρώην χορευτής του Broadway και διακεκριμένος αθλητής γυμναστικής, ενώ έχει βραβευτεί με 2 βραβεία Tony Awards.

Είναι κάτοχος BFA στο χορό από το Πανεπιστήμιο της Γιούτα και σπούδασε δύο χρόνια φυσιοθεραπεία.

Ο κ. Harrison ανακάλυψε αρχικά τη γιόγκα στην Ινδία, όπου σπούδασε στις αρχές της δεκαετίας του 1990, ενώ συνέχισε τις σπουδές του στο Integral Yoga στη Νέα Υόρκη, παράλληλα ταξιδεύει εκτενώς σε όλο τον κόσμο.

Τέλος σχετικά άρθρα για την Antigravity Yoga και τα θετικά πλεονεκτήματα στο ανθρώπινο σώμα έχουν δημοσιευτεί στην New York Times, Reuters και Wall Street Journal.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.