Headlines News :

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΝΑΣΙΟΣ ΣΤΟ «ΜΥΛΟ 1927»

Δημοσίευση από Art and City | Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012 2:09 π.μ.


Η ψυχαγωγία και ο πολιτισμός, στη μουσική σκηνή «Μύλος 1927» συνυπάρχουν, γι’αυτό κι εμείς δημιουργικά επενδύουμε στην πολιτιστική και καλλιτεχνική ανάπτυξη του τόπου μας, έχοντας την τιμή να φιλοξενούμε τον μεγάλο μουσικό, συνθέτη, μαέστρο, πιανίστα, ενορχηστρωτή  Γιώργο Χατζηνάσιο  την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012Πλάι του ο δικός μας Λαρισαίος τραγουδοποιός Χρήστος Παπαχρήστος και η Ιώ Νικολάου.
Ο Γεώργιος Χατζηνάσιος άρχισε να κάνει τις πρώτες του επιτυχίες ως συνθέτης με τη Μαρινέλλα .Συνεργάστηκε επίσης με το Γιάννη ΠάριοΔήμητρα Γαλάνη , Σταμάτη Κόκοτα ,  Μανώλη Μητσιά ,   Νάνα Μούσχουρη , Στράτο ΔιονυσίουΒίκυ Μοσχολιού , Δημήτρη ΜητροπάνοΤάνια Τσανακλίδου , Γιάννη Κούτρα  αλλά και με αρκετούς νέους τραγουδιστές όπως η Αλέξια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Επίσης έγραψε μουσική για τον κινηματογράφο και  μουσική υπόκρουση σε 13 άλλες ταινίες. Αλλά και στο θέατρο η μουσική προσφορά του είναι σημαντική με πλήθος τραγουδιών και μουσικής σε διάφορα είδη θεατρικών παραστάσεων. Επιπλέον έχει συνεισφέρει στη μουσική επένδυση πολλών τηλεοπτικών σειρών της κρατικής και της ιδιωτικής τηλεόρασης.
Ο Χρήστος Παπαχρήστος έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής όπως ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Χάρης και Πάνος  Κατσιμίχας, Διονύσης Τσακνής,  Λαυρέντης  Μαχαιρίτσας και άλλους σπουδαίους καλλιτέχνες. Σταθμό στην καριέρα του αποτέλεσαν οι συνεργασίες του με τους συνθέτες  Μίμη Πλέσσα και Γιώργο Χατζηνάσιο, έχοντας στην κατοχή του δύο δισκογραφικές δουλειές.
Tην Ιώ Νικολάου τη γνωρίσαμε μέσα από τις συνεργασίες της με τους Γιώργο Χατζηνάσιο, Μίμη Πλέσσα και Γιάννη Σπανό.
Τετάρτη βράδυ λοιπόν, με τραγούδια πλημμυρισμένα από το φως της Ελλάδας, με ήχους που μυρίζουν Ανατολή αλλά κλείνουν το μάτι και στη Δύση. Ένα πρόγραμμα που θα μας ξεσηκώσει  με το πάθος και την  δύναμή του και θα μας γεμίσει με τρυφερότητα και ευαισθησία. Οι μουσικές του Γιώργου Χατζηνάσιου σε μεταφέρουν σε κάτι πολύ γνώριμο, σε μυρωδιές και αρώματα, σε κάτι πολύ οικείο, σαν την Κυριακή το μεσημέρι στο σπίτι της μαμάς που μοσχοβολούν όλα.
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 22:00

Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.