Headlines News :

PSYCHO CHOKE...

Δημοσίευση από Art and City | Δευτέρα 21 Μαΐου 2012 7:51 π.μ.

- SHOW YOUR FACE - INTENSIFY - STORIES TO TELL, LIVE IN LARISA!!!

Stage Club, Ήρας & Φιλίππου, Λάρισα.
Σάββατο 2 Ιουνίου 2012.

Είσοδος 7€.
Οι πόρτες ανοίγουν στις 8μμ.

Psycho Choke.

Η αναζήτηση μελών για μπάντα, του Αργύρη Παπαδόπουλου, ολοκληρώθηκε τον Σεπτέμβριο του 1999 μόλις ανακάλυψε τους Πάνο Μπαξεβάνη, Γιώργο Θάνο και Γιώργο Μοτεσνίτσα. Συνοδευόμενοι από τον Βασίλη Πάραλή, τον πρώην τραγουδιστή, η μπάντα κατέληξε σε ένα όνομα που επικεντρωνόταν στο ψυχικό μένος του καθενός τους, και αμέσως ξεκίνησαν τη σύνθεση των πρώτων τους κομματιών και τις ζωντανές εμφανίσεις οι οποίες ξεχώρισαν για την μοναδική ενεργητικότητα και δυναμισμό που παρουσίαζαν. Μετά την πάροδο ενός έτους οι Psycho Choke μπαίνουν στο Mix studio όπου με την καθοδήγηση του Φώτη Δεμερτζή ξεκινούν να ηχογραφούν το ντεμπούτο τους με την ονομασία ‘Choke on this’ με αποτέλεσμα στο τέλος του 2001 να έχουν καταφέρει να το έχουν στα χέρια τους. Τα πράγματα για την μπάντα όμως αλλάζουν τροπή μετά το live τους με τους Βραζιλιάνους Soulfly του Max Cavalera όπου θα έρθουν σε επαφή με τον Άλκη Κεχαγιά τον σημερινό τραγουδιστή τους.
Μετά από ένα σύντομο χρονικό διάστημα έντασης και παρατεινόμενων διαφωνιών ο Β. Παραλής αποχωρεί από το σχήμα. Ήταν απλά θέμα χρόνου μέχρι να περάσει από οντισιόν ο Άλκης και να ανασυγκροτηθούν. Νέο υλικό με τις επιρροές του νεότερου μέλους έδωσε μέσα σε 5 μόνο μήνες ένα ολοκαίνουργιο πλήρες Psycho Choke αλμπουμ με τίτλο One mind Less.
Το άλμπουμ λαμβάνει πολύ καλές κριτικές σε όλο τον κόσμο, με αποκορύφωμα το "Άλμπουμ του Μήνα" στο περιοδικό Metal Hammer στην Ελλάδα (Φεβρουάριος του 2006).
Αργότερα, οι Psycho Choke έγραψαν και ηχογράφησαν ένα μίνι-CD με τίτλο «The last moments of Absence," Το νέο υλικό που διαθέτει την επιθετικότητα των παλαιών συνθέσεων του συγκροτήματος, αλλά ταυτόχρονα συνδυάζει σπουδαίες μελωδίες και πιασάρικα ρεφρέν. Η παραγωγή και ο συνολικός ήχος είναι επίσης υψηλής ποιότητας.
Το καλοκαίρι του 2007 οι Psycho Choke γύρισαν το πρώτο video clip τους, υπό τη διεύθυνση του Γιώργου "Detox" Παπαϊωάννου, το όποιο κέρδισε τις μεγαλύτερες κριτικές στον Τύπο και έγινε hit σχεδόν σε όλα rock-metal μπαρ στη Θεσσαλονίκη.
Την άνοιξη του 2009 η μπάντα άρχισε να καταγράφει την νέα πολυαναμενόμενη τους full length δουλεία που ονομάζεται "Unraveling Chaos". Χρειάστηκαν δύο μήνες για να τις ηχογραφήσεις και άλλοι έξι να την μίξη, το Reamp, και το mastering στα Hansen studios στη Δανία από τον Jacob Hansen (Nightrage, Volbeat, Mercenary). Το αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας ήταν το καλύτερο άλμπουμ των Psycho ..
Με λίγη βοήθεια από τους φίλους Gus G (Ozzy Osbourne, οι Firewind), Μάριος Ηλιόπουλος και ο Olof Morck (Nightrage) και τον Jacob Hansen (Invocator, Anubis Gate, Beyond Twilight) οι Psycho Choke ήρθε με το πιο - kick ass άλμπουμ του 2010. Play it only on high volume!

Show Your Face.
Οι "Show Your Face" είναι μια τετραμελής μπάντα thrashcore από την Καρδίτσα, απ' όπου και κατάγονται όλοι εκτός του τραγουδιστή τους, που είναι κατά το ήμισυ Ρουμάνος. Ιδρύθηκε το 2007 και από τότε είναι ενεργή εκτός από ένα «διάλειμμα» ενός χρόνου, διότι τρία από τα τέσσερα μέλη εκπλήρωναν τη στρατιωτική τους θητεία.
Έχουν κυκλοφορήσει ένα demo τον Ιούλιο του 2007 με τίτλο "You Can't Avoid" που ηχογραφήθηκε στα studio WARCRY και ένα EP τα Χριστούγεννα του 2008 με τίτλο "Lost Faith". Τον Ιούλιο του 2009 ξεκίνησαν τις ηχογραφήσεις για το πρώτο LP τους με τίτλο "Unleash", το οποίο ολοκληρώθηκε στα τέλη του Οκτώβρη του 2009. Μπορείτε να βρείτε στο site τους και στο youtube το videoclip ενός κομματιού που εμπεριέχεται στο "Unleash" με τίτλο "Blessed".
Το mastering του "Unleash" έγινε στη Γερμανία από τους R.D.Liapakis & C.Schmid στα "The Prophecy & Music Factory Studios" με σκοπό το άνοιγμα της μπάντας και στο εξωτερικό.
Έχουν εμφανιστεί με μπάντες πολύ γνωστές και αναγνωρίσιμες στο χώρο του metal, ελληνικές και ξένες, όπως Sodom, Tankard, Septic Flesh, Rotting Christ, Omen κ.α. Οι "Show Your Face" έχουν πραγματοποιήσει ένα mini tour στην Ιταλία όπου και έκαναν 4 εμφανίσεις σε τέσσερις διαφορετικές πόλεις! Συμμετείχαν στα τελικά του Wacken Open Air 2010 και ήταν μέσα στις 10 σημαντικότερες underground metal bands στη ραδιοφωνική εκπομπή της Annie Christ στο σταθμό Basement Sound Radio (Η.Π.Α.).

Intensify.
Οι Intensify είναι μια Metal-Metalcore-melodic death μπάντα απο τη Λάρισα η οποία αποτελείται απο τους:
Kostas Barakos(vocals)
Tasos Bebes (lead guitar,backing vocals)
Chris Mitros(rhythm guitar).
Giannis Aggelakis(Bass)
Jim Poulios(Drums) .

STORIES TO TELL.
Οι STORIES TO TELL είναι μια Post-Hardcore/Screamo μπάντα απο το Βόλο η οποία αποτελείται απο τους:
Emil-Vocals
Fotis-Guitars/Keyboards
Greg-Bass
Art-Drums.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.