Headlines News :

Cycle by the greek sea!

Δημοσίευση από Art and City | Παρασκευή 18 Μαΐου 2012 7:50 π.μ.


Λεπτοκαρυά - Δίον - Γρίτσα Λιτοχώρου για όλες και όλους και για τους πιο αθλητικούς επιπλέον Λιτόχωρο, ίσως και Κατερίνη. 


Η διαδρομή μέχρι τη Γρίτσα είναι εύκολη και λίγων χιλιομέτρων από το σταθμό του προαστιακού της Λεπτοκαρυάς. Από Γρίτσα μέχρι Δίον υπάρχει εύκολη,πολύ γλυκιά ανηφόρα τριών χλμ, που βγαίνει άνετα από τον καθένα. 
Για τους πιο αθλητικούς που θα θελήσουν να δοκιμάσουν το δρόμο μέχρι Λιτόχωρο,ενημερώνουμε ότι είναι αρκετά δύσκολος και ανηφορικός,αλλά με υπέροχη θέα. Τέλος από Γρίτσα μέχρι Κατερίνη υπάρχει ευθεία περίπου 20 χλμ, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Το γκρουπ Ποδηλάτες Λάρισας λοιπόν σε συνεργασία με το γκρουπ Viva la Bicicletta μπαίνει σε καλοκαιρινούς ρυθμούς!! Την Κυριακή 20/5/2012 δίνουμε ραντεβού με τα ποδήλατά μας στην πλατεία του Ο.Σ.Ε. της Λάρισας στις 10:15.

Παίρνουμε τον προαστιακό (όπου επιτρέπονται τα ποδήλατα),ο οποίος αναχωρεί στις 10:45, και κατεβαίνουμε στη Λεπτοκαρυά με προορισμό όλων μας το μουσείο του Δίου και τη Γρίτσα Λιτοχώρου. Οι πιο αθλητικοί μπορούν να συνεχίσουν μέχρι το Λιτόχωρο ή και μέχρι την Κατερίνη, αν θέλουν, ενώ οι υπόλοιποι μπορούν να χαρούν τις παραλίες της Λεπτοκαρυάς και της Πλάκας Λιτοχώρου και τα μαγαζιά τους. Δεν χρειάζεται να υπάρχει άγχος μέχρι το Δίον και τη Γρίτσα, καθώς θα πηγαίνουμε με τέτοιο ρυθμό ώστε να ακολουθούν όλοι,άλλωστε εκδρομή κάνουμε!

Καλό είναι να έχετε μαζί σας το μαγιώ σας και μια πετσέτα θάλασσας, ένα σακίδιο ώμου με αρκετό νερό, ένα μπουφανάκι αντιανεμικό σε περίπτωση που φυσάει, ένα μπλουζάκι για να αλλάξετε, γυαλιά ηλίου, αντηλιακό, καπέλο, αν και καλό είναι να έχουμε κράνος, και φωτογραφική μηχανή! Η ΕΦΕΔΡΙΚΗ ΣΑΜΠΡΕΛΑ ΚΑΙ Η ΤΡΟΜΠΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ.

Επιστροφή ότι ώρα χορτάσουμε την θαλασσινή αύρα!! Άλλωστε προαστιακός υπάρχει συχνά.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.