Headlines News :

Η επίσκεψη της γηραιάς κυρίας.

Δημοσίευση από Art and City | Δευτέρα 14 Μαΐου 2012 7:49 π.μ.

Του Φρίντριχ Ντύρενματ.

Από το Θεατρική Ομάδα Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου.

9ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Φοιτητικού Θεάτρου.
Κυριακή 20 Μαΐου 2012, 9μμ.
Αμφιθέατρο 6ου Λυκείου Λάρισας. Νεάπολη.

Είσοδος Ελεύθερη.

Χορηγός Επικοινωνίας artandcity.gr 

Οι κάτοικοι του Γκίλεν, μιας μικρής εξαθλιωμένης πόλης, περιμένουν εναγωνίως την άφιξη της Κλαίρης Τσαχανασιάν, μίας δισεκατομμυριούχου που γεννήθηκε και μεγάλωσε στο εκεί, με την ελπίδα με κάποια δωρεά της να βγουν απ' τη φτώχεια. Όταν η δισεκατομμυριούχος καταφθάνει, ανακοινώνει πως είναι διατεθιμένη να χαρίσει στην πόλη ένα δισεκατομμύριο. Η δωρεά αυτή, όμως, έχει και κάποιο τίμημα! Τότε οι κάτοικοι καλούνται να αποφασίσουν πως θα αντιμετωπίσουν τα ηθικά διλήμματα μπροστά στα οποία βρίσκονται.

Λίγα λόγια για την ομάδα:
΄Το Νοέμβριο του 1991, υπό την εποπτεία του διευθυντή του Μουσικού Τμήματος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, Βασίλη Μακρίδη, δημιουργήθηκε η πρώτη στην ιστορία του ιδρύματος θεατρική ομάδα. Στην ομάδα αυτή συμμετέχουν, χωρίς περιορισμό, όσοι από τους φοιτητές και φοιτήτριες το επιθυμούν. Η Θεατρική Ομάδα του ΕΜΠ αυτοδιαχειρίζεται, μέσω των τακτικών γενικών συνελεύσεων των μελών της.



 
Συντελεστές:
Άντα Πουράνη, Αλέξανδρος Κωνσταντινίδης, Φρύνη Παπαδοπούλου, Σάββας Καρράς, Αλέξανδρος Κρητικός, Εύα Βρέζα, Νίκη Αλεξοπούλου, Πάνος Γιανατσέλης, Κατερίνα Κωνσταντίνου, Κατερίνα Κωνσταντινίδη, Διονυσία Μακρή, Αγγελική Μουστάκη, Αγγελική Βιενοπούλου, Ιφιγένεια Πεφάνη, Αποστόλης Μαριγούδης, Αποστόλης Αργυρίου, Κωνσταντίνος Αργυρίου, Δημήτρης Δυριώτης,  Γιώργος Πατεράκης, Νίκος Κατσίνας, Νότης Μόσχος, Δημήτρης Παλιβός, Χριστίνα Μερτζανίδου, Θάλεια Σταματέλου
Φωτισμός: Κωνσταντίνος Αναγνώστου και Τάνια Τραυλού
Σκηνοθεσία: Αναστασία Δένδια.
Μοιραστείτε το :

2 σχόλια:

  1. παιδια.πολύ καλή η παράσταση!συγχαρητήρια! μπορείτε όμως να μου πει καποιος τα κομμάτια που ακούγονταν για background?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. απαντήστε στο παιδί γιατί θα τρελαθει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.