Headlines News :

«Χρωματικός Κύκλος» στην Πινακοθήκη.

Δημοσίευση από Art and City | Σάββατο 12 Μαΐου 2012 7:56 π.μ.

Σε ένα φανταστικό ταξίδι στη χώρα των χρωμάτων μας προσκαλεί το Ελεύθερο Εργαστήρι Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας - Μουσείο Γ.Ι Κατσίγρα.
Την Πέμπτη 17 Μαΐου 2012 και ώρα 7μμ, στο αίθριο της Πινακοθήκης, εγκαινιάζει την έκθεση ζωγραφικής και κεραμικής, των παιδικών και εφηβικών τμημάτων του, με τίτλο: «Χρωματικός Κύκλος». 

Ο επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να περιδιαβεί τόσο στο φανταστικό όσο και στον πραγματικό κόσμο των παιδιών που φιλοτέχνησαν με βασικό εργαλείο τους το χρώμα.
Το Ελεύθερο Εργαστήρι, πιστό στην παράδοσή του, οργανώνει εκθέσεις με σημείο αναφοράς την πρωτοτυπία, τεκμηριώνοντας τη θέση του που θέλει το κάθε παιδί εικαστικά ανεπανάληπτο.
Αρωγοί στην προσπάθεια των παιδιών στέκονται πάντα οι δάσκαλοι του Εργαστηρίου με την πολύχρονη εμπειρία τους. Φέτος συμμετέχουν: Γιαλαμά Νατάσα, Γκουντουβά Μαριάννα, Καλαμάρας Γιώργος, Λάσκαρης Αστέριος, Μπέης Γιάννης, Ξυντάρας Θεόδωρος, Σταυροθεοδώρου Κατερίνα, Τζίκα Άννα, και Τσιάτσιου Θεοδώρα.
Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της έκθεσης θα γίνει η απονομή των βεβαιώσεων σπουδών στους μαθητές που έχουν συμπληρώσει μία από τις βαθμίδες σπουδών του Ελεύθερου Εργαστηρίου.
Επίσης, θα γίνει η επίδοση των βραβείων στους μαθητές που δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στην τελετή βράβευσης που έγινε στην Αθήνα υπενθυμίζεται ότι το Εργαστήρι κέρδισε 1ο και 2ο βραβείο σε πανελλήνιο διαγωνισμό ζωγραφικής που διοργανώθηκε από το Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης και την Τράπεζα Κύπρου.
Η έκθεση θα διαρκέσει έως την Πέμπτη 31 Μαΐου 2012.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.