Headlines News :

Nick Warren at Kingsize...

Δημοσίευση από Art and City | Τετάρτη 11 Απριλίου 2012 7:51 π.μ.


Τρίτη 1η Μαΐου 2012, 5μμ.
Ο κορυφαίος Βρετανός dj/producer και ιδρυτικό μέλος των Way out west Nick Warren υποδέχεται το καλοκαίρι στο Kingsize στο Κόκκινο Νερό. 


Warm up: dj Manolo - Kostas K.
Είσοδος: δωρέαν / Εntrance: free

twitter.com/#!/djnickwarren

Μπορείτε να πείτε και να καταλάβετε πότε ο Nick Warren είναι στα decks. Η μουσική του που προέρχεται από το DJ booth είναι το τέλειο club mix με ρυθμικά κρουστά και έντονη μουσικότητα, ξεφεύγουν απ 'τα ηχεία και κατακλύζοντας το κοινό με μελωδία, ηχοχρώματα.Στην εντυπωσιακή καριέρα του Nick Warren υπάρχει το πρώτο άλμπουμ της σειράς "Back To Mine" , ένας συγκλονιστικός αριθμός οκτώ άλμπουμ για την διάσημη παγκοσμίως εταιρία "Global Underground", που έβαλε τον club ήχο στα σπιτια μας γυρνώντας από χώρα σε χώρα, και από μία κυκλοφορία άλμπουμ στις επίσης πασίγνωστες για την παγκόσμια προβολή τους μέσα από τις κυκλοφορίες τους και τα event-festvals τους "Rennaisance" και "Cream". Έχει επίσης τον έλεγχο και την διαχείριση της δισκογραφικής εταιρίας Hope Recordings, καθώς επίσης είναι μέλος του θρυλικού δίδυμου Way Out West με αμέτρητες κυκλοφορίες και επιτυχίες.. Ξεκινώντας ως DJ περιοδεία με τους Massive Attack με μεγάλη επιτυχία που στέφτηκε μετακομίζοντας και αναλαμβάνοντας residency στο σούπερ κλαμπ Cream παίζοντας στα πιο διάσημα και σεβαστά club στον πλανήτη, πράγμα που τον οδήγησε σε αυτή τη φυσική του θέση ως ένας από τους πιο σεβαστούς και αναγνωρίσιμους DJs του κόσμου.
Ο Nick Warren συνεχίζει να διασκεδάζει και να “χορεύει” ως DJ το κοινό του κάθε Σαββατοκύριακο στα club όλου του κόσμου, ενώ επίσης συνεχίζει τη διατήρηση υψηλής απόδοσης ποιότητας παραγωγής μουσικής στην δισκογραφική του εταιρία Hope Recordings διατηρώντας τον ρόλο του ως επικεφαλής της. .Η DJ καριέρα του Nick Warren εκτείνεται σε δύο δεκαετίες και οδηγείται από μια συνεχή επιθυμία να εξελίσσεται και να αλλάζει, ενώ παράλληλα ψάχνει νέα ταλέντα παραγωγών μουσικής από όλες τις γωνιές της γης, από άκρη σε άκρη όλου του κόσμου και σε πολλές περιπτώσεις παραγωγούς-καλλιτέχνες πολύ πριν καθιερωθούν στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα. Δεν υπάρχει καλύτερη και πιο αντιπροσωπευτική από την συνεχιζόμενη διμηνιαία ραδιοφωνική εκπομπή "Soundgarden" στο Friskyradio που προσελκύει πάνω από 150.000 ακροατές ,λάτρεις των μελωδιών και ήχων του όπως συμβαίνει και ραδιοφωνική του εκπομπή στον ‘Delta FM’ στην Αργεντινή. Είναι επίσης τακτικός συνεργάτης και συχνά εμφανίζεται στο radio show ‘Transitions’ του John Digweed 
Το 2011, o Nick κυκλοφόρησε στης διάσημη εταιρία Balance και της ομώνυμης σειράς "Balance 018", μία από τις υψηλότερες πωλήσεις με εγκωμιαστικά σχόλια , υψηλή επαίνους που λαμβάνουν από τους οπαδούς και μέσα ενημέρωσης. Επιπλέον απίστευτα μοναδικό του single "Buenos Aires" έγινε το νούμερο 100 κυκλοφορίας στην αγαπημένη εταιρία του “Hope Recordings”το Μάιο. Το 2012 μοιάζει με άλλη μία μεγάλη χρονιά για τον Nick, με διάφορες προσωπικές κυκλοφορίες που έχουν προγραμματιστεί καθώς επίσης θα μπει στο στούντιο με τον Jody Wisternoff για την συνεργασία και δημιουργία του νέου άλμπουμ των Way Out West.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.