Headlines News :

H ποδηλατοβόλτα της Πέμπτης...

Δημοσίευση από Art and City | Τετάρτη 18 Απριλίου 2012 7:54 π.μ.


Πλατεία Αγίου Βελισσαρίου - Γέφυρα Ν. Σμύρνης - Περιφερειακός - Άλσος - Γιάννουλη - Επιστροφή από τον ίδιο δρόμο στην Κεντρική Πλατεία Λάρισας.

Το ποδηλατικό γκρουπάκι viva la bicicletta στο facebook σε συνεργασία με το ποδηλατικό γκρουπάκι Ποδηλάτες Λάρισας στο facebook ξεκινάνε στις 21.00 από πλατεία Αγίου Βελισσαρίου με προορισμό τη Γιάννουλη. Η διαδρομή μας είναι η εξής:
Πλατεία Αγίου Βελισσαρίου - Γέφυρα Ν. Σμύρνης - Περιφερειακός - Άλσος - Γιάννουλη - Επιστροφή από τον ίδιο δρόμο στην Κεντρική Πλατεία Λάρισας. Η επιστροφή θα γίνει στις 22.00 στην κεντρική πλατεία της Λάρισας για να ενσωματωθούνε όσοι θέλουνε στην εντός πόλης βόλτα που διοργανώνουν κάποια άτομα που αποχώρησαν από το γκρουπάκι Ποδηλάτες Λάρισας στο facebook.


1)όρεξη για γυμναστική
2)φουσκωμένα λάστιχα
3)ελεγμένα φρένα
4)φωτάκια μπρος-πίσω
5) μια εφεδρική σαμπρέλα και τα απαραίτητα για την αλλαγή της
6)δυάδες στο δρόμο
Φύγαμε.

Υ.Γ. Διευκρινίσεις για τις βόλτες. Πάμε σε ρυθμό που πρέπει για σωστή γυμναστική. Οι μη εξοικειωμένοι με βόλτες εκτός πόλης και συνήθως πιο αργοί ποδηλάτες δεν πρέπει να διστάζουν να έρθουν, κάνουν δικό τους γκρουπάκι πίσω και πάντα υπάρχει άτομο μαζί τους για ότι χρειαστεί. Όσοι είναι γρήγοροι κάνουν δικό τους γκρουπάκι μπροστά και δεν κόβουν το ρυθμό τους, οπότε ούτε αυτοί πρέπει να διστάζουν να έρθουν. Οι βόλτες είναι για όλες και όλους.


Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.