Headlines News :

Η ορχήστρα "Βασίλης Τσιτσάνης" στη Λάρισα...

Δημοσίευση από Art and City | Δευτέρα 16 Απριλίου 2012 1:01 μ.μ.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΟ «ΜΥΛΟ 1927» στις 22.00


Χορηγός Επικοινωνίας artandcity.gr

H ορχήστρα «ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ» από την πόλη των Τρικάλων, τη πόλη που γέννησε τους κορυφαίους δημιουργούς του λαϊκού τραγουδιού συνεχίζει και σήμερα με διάφορες δραστηριότητες να κρατά ζωντανή την παράδοση και να τιμά την πολιτιστική κληρονομιά των προγόνων μας.
Η ορχήστρα «ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ» για τις φετινές εμφανίσεις της έχει ετοιμάσει ένα πρόγραμμα βασισμένο κυρίως στα τραγούδια του Τσιτσάνη, καθώς και τραγουδιών των άλλων σπουδαίων δημιουργών του λαϊκού τραγουδιού, με ερμηνευτές τη Λουκία Βαλάσση και τον Φώτη Θεοδωρίδη ενώ τις ενορχηστρώσεις επιμελήθηκε ο Σάκης Κοντονικόλας .Mαζί τους ο δικός μας Λαρισαίος τραγουδιστής Τσιωνάς Αλέξανδρος.
Η Λουκία Βαλάση μια νέα ερμηνεύτρια, συνθέτρια, στιχουργός και σολίστρια στο σαντούρι έχει συνεργαστεί με αξιόλογους τραγουδιστές και συνθέτες όπως τη Γλυκερία, Κώστα Μακεδόνα, Γιώτα Νέγκα, τα Παιδιά της Πάτρας, την Dilek koc, τους Gyspy Balkan,τον Γιώργο Θεοφάνους κ.α
Ο Φώτης Θεοδωρίδης ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος ‘’Απέναντι’’ είναι στο χώρο του τραγουδιού από το 1990. Έχει συνεργαστεί με την Μελίνα Κανά, τη Λιζέτα Καλημέρη, το Βασίλη Λέκκα και την Μελίνα Ασλανίδου.
O Αλέξανδρος Τσιωνάς διπλωματούχος Βυζαντινής μουσικής και ανωτέρων θεωρητικών σπουδών έχει εργαστεί ως μαέστρος, μουσικός και τραγουδιστής στις μεγαλύτερες μουσικές σκηνές της Λάρισας.Δισκογραφικά έχει πάρει μέρος σε σημαντικές δουλειές όπως της Γης τα πηγάδια όπου ανακυρήχτηκε ένα απο τα δέκα καλύτερα άλμπουμ του 2007 από το περιοδικό ΤΡΙΦΩΝΟ.Επίσης δημιούργησε το συγκρότημα ΑΡΧΗ ΔΙΑΛΟΓΟΥ το 2008 και το 2010 κυκλοφόρησε η πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΓΑΠΗ. 
Βόλτα στην Ελλάδα με την ορχήστρα ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΙΤΣΑΝΗ την Παρασκευή 20 Απριλίου στο «ΜΥΛΟ 1927» στις 22.00 – ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ 53 – ΤΗΛ.ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ 2410.256404
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.