Headlines News :

Σεμινάριο πιάνου στο ΣΩΛ...

Δημοσίευση από Art and City | Τρίτη 3 Απριλίου 2012 7:49 π.μ.


ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΩΔΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ
Διοργανώνει σεμινάριο πιάνου
με τον Δημήτρη Δημόπουλο.

Θέμα: πιανιστική ερμηνεία του Bach.

Το σεμινάριο  θα διεξαχθεί την Μ.Δευτέρα 9 Απριλίου 2012 στην αίθουσα Λόγου και Τέχνης του Σύγχρονου Ωδείου Λάρισας .
Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να διδαχθούν σε  πιανιστικό έργο Bach της επιλογής τους, καθώς και να παρακολουθήσουν και την διδασκαλία των έργων επιλογής των υπολοίπων συμμετεχόντων. Απαραίτητη προϋπόθεση το επίπεδο τουλάχιστον κατωτέρας Β'.
Για αιτήσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες έως και τις 7 Απριλίου 2012 στη γραμματεία του Σύγχρονου Ωδείου Λάρισας (Θεοφράστου 62-64, Λάρισα, τηλέφωνα επικοινωνίας 2410-670917, Δευτέρα – Παρασκευή 4:30-9:00μμ και Σάββατο 9:30-12:00πμ).

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ:
Σπούδασε πιάνο με τον Τώνη Σακελλάριο και θεωρητικά με τον Γιάννη Τσανακά στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας από όπου αποφοίτησε με κάθε διάκριση. Συνέχισε και ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Λονδίνο και αργότερα με υποτροφία του Δ.Ω.Λ. στη Βουδαπέστη. Παράλληλα με το πιάνο μελέτησε το ρεπερτόριο του φλάουτου, του βιολιού και του βιολοντσέλου. Δίδαξε πιάνο στο Δ.Ω.Λ., στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης και σε πολλά σεμινάρια και θερινές Ακαδημίες, ενώ από το 1999 διευθύνει την ορχήστρα του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Διακρίνεται για το ευρύ φάσμα του ρεπερτορίου του, τόσο στα ρεσιτάλ και τις συναυλίες μουσικής δωματίου όσο και στα κονσέρτα με ορχήστρα. Έχει στο ενεργητικό του πολλές πρώτες εκτελέσεις και πολλά έργα έχουν γραφτεί για τον ίδιο. Έχει ηχογραφήσει για την Ελληνική, Γερμανική και Ισπανική Ραδιοφωνία. Ζει και εργάζεται στη γενέτειρά του, Κοζάνη.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.