Headlines News :

''RnR IS BACK 4 GOOD''...

Δημοσίευση από Art and City | Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012 7:50 π.μ.


... με τους Deus Ex Machina, τους Roundlights και τους Bithday Kicks...

Χορηγός Επικοινωνίας το artandcity.gr

Ένα διαφορετικό live… Τρία διαφορετικά συγκροτήματα, το καθένα με ιδιαίτερους ήχους και απολαυστικά ακούσματα… 
Σάββατο 7 Απριλίου, 9.30 μμ στο Stage.
Είσοδος: 8€, Φοιτητικο 6€.


Οι Deus Ex Machina δημιουργήθηκαν το 1989 στην Αθήνα από τους Δημήτρη Σπυρόπουλο και Δημήτρη Μάνθο. Ο Σπυρόπουλος, ο πρώην ντράμερ του συγκροτήματος Γιάννης Βεναρδής, όπως και ο πρώην τραγουδιστής τους Νίκος Χαραλαμπόπουλος "Τσουλούφης", είναι όλοι βετεράνοι της πανκ σκηνής της δεκαετίας του 80. 

Μέσα από μιά πληθώρα εμφανίσεων κατάφεραν μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να αναδειχθούν σε ένα από τα δυναμικότερα γκρουπ της ελληνικής εναλλακτικής σκηνής. Πραγματοποίησαν συναυλίες που άφησαν εποχή, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, όπως η εμφάνισή τους στη μεγάλη αντιπολεμική συναυλία στα Σκόπια το 1994, μια σειρά εμφανίσεων στη Σερβία και στη Biennale 2000 στο Τορίνο. 
Κατά τη διάρκεια της πορείας τους έχουν ανοίξει τις συναυλίες σημαντικών ονομάτων της διεθνούς σκηνής, όπως οι Dubrovniks, New Model Army, Madball, Public Enemy, Βuzzcocks και ο Jello Biafra. 
Η μουσική τους χαρακτηρίζεται από τον έντονο πολιτικοκοινωνικό στίχο. Πολλές εμφανίσεις τους έχουν γίνει με σκοπό την αφύπνιση και την ενίσχυση της κοινωνικής συνείδησης σε σχέση με ποικιλία θεμάτων όπως ο πόλεμος στο Ιράκ, το κίνημα των Ζαπατίστας στο Μεξικό, διεκδικήσεις δικαιωμάτων, η προστασία του περιβάλλοντος κ.α.
Οι Deus Ex Machina κυκλοφόρησαν τον Φεβρουάριο του 2007 το τελευταίο τους ep CD με τίτλο “Time Expires”. 


Οι Roundlights δημιουργήθηκαν όταν βρέθηκαν και αποφάσισαν να συμπράξουν μουσικά ο tAk. (vocals), ο Nickolas (bass), ο John (guitar), ο Chris Sin (guitars) και ο Nasos (drums), το 2006 στη Θεσσαλονίκη. Ο ήχος της μπάντας κινείται γύρω από την garage και rock ‘n’ roll μουσική και αισθητική, με επιρροές από διάφορα μουσικά – και όχι μόνο- είδη και ρεύματα. Η μουσική και οι στίχοι των ‘Roundlights βασίζονται στη… σύγχυση και οι εκρηκτικές live εμφανίσεις τους υπόσχονται τουλάχιστον αυτήν… Ο πρώτος δίσκος των ‘Roundlights κυκλοφόρησε πρόσφατα, το Δεκέμβρη του 2011.

Μαζί τους και οι BIRTHDAY KICKS… για περισσότερς πληροφορίες και τραγούδια τους, μεταβείτε στη σελίδα τους στο «myspace» πατώντας εδώ...
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.