Headlines News :

Συμμετοχή σε έκθεση.

Δημοσίευση από Art and City | Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012 7:47 π.μ.

Η "ΤΕΧΝΟΣΦΑΙΡΑ" καλεί τους καλλιτέχνες στην 4η κατά σειρά Εικαστική Έκθεση & Πολιτισμικές Εκδηλώσεις της με θέμα:

"ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ... ΤΩΡΑ".

Θα γίνει στο Αμφιθέατρο του Δήμου Χαϊδαρίου (Λεωφόρος Αθηνών & Καραϊσκάκη) από Παρασκευή 11/5/2012 έως Τρίτη 15/5/2012, να δηλώσουν συμμετοχή.
Η συμμετοχή τους θα περιλαμβάνει 1 έργο πλάτους έως 1μ. ή 2 έργα που το σύνολο του πλάτους τους να μην υπερβαίνει το 1 μ.Τα έργα θα συνοδεύονται με λευκές καρτέλες 5π. ύψος χ 10π. πλάτος στις οποίες θα αναγράφονται με μαύρα ευανάγνωστα γράμματα ο τίτλος, υλικά κατασκευής, ονοματεπώνυμο και τηλ. επικοινωνίας.
Η παραλαβή των έργων θα γίνει στον εκθεσιακό χώρο μία ημέρα πριν την έναρξη, δηλαδή Πέμπτη 10/5 & ώρες από τις 10 το πρωί έως τις 1 το μεσημέρι & η παράδοση θα γίνει μετά την λήξη της πολιτισμικής εκδήλωσης ημέρα Τρίτη 15/5.
Η θεματολογία των έργων θα πρέπει να είναι σχετική με το θέμα της έκθεσης & να μη προσβάλλεται η δημόσια αίσθηση.
Παρακαλούνται οι καλλιτέχνες από σεβασμό στους επισκέπτες της έκθεσης να μη δημοσιεύσουν τα έργα με τα οποία θα συμμετάσχουν πριν την λήξη της έκθεσης.
Η λίστα με τα ονόματα των συμμετεχόντων καθώς & το πρόγραμμα των πολιτισμικών εκδηλώσεων θα ανακοινωθούν περίπου 20 ημέρες πριν την έναρξη της έκθεσης,οπότε θα δοθούν & οι προσκλήσεις.
Ο χρόνος λήξης για την αίτηση συμμετοχής είναι 5/4.
Όσοι θέλουν να λάβουν μέρος ας επικοινωνήσουν στο τηλ.6973833016 ή να στείλουν μήνυμα στην Τεχνόσφαιρα Ομάδα με το τηλέφωνό τους - σταθερό κατά προτίμηση.
Επίσης καλούνται λογοτέχνες - ποιητές - τραγουδοποιοί οι οποίοι θα ήθελαν να συμμετέχουν σε μία βραδιά σύγχρονης ποίησης& λογοτεχνίας με κάποιο από τα έργα τους, το οποίο να έχει κάποια σχέση με το θέμα της έκθεσης,να έλθουν σ'επαφή.
Μοιραστείτε το :

4 σχόλια:

  1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!!!!!
    ΦΙΛΙΚΑ
    Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΣΦΑΙΡΑΣ
    ΤΑΜΠΟΥΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ!Η ΤΕΧΝΟΣΦΑΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ.ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΣΦΙΞΗ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ,Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΥΡΥ ΚΟΙΝΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ & ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ!
    ΦΙΛΙΚΑ
    Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
    ΤΑΜΠΟΥΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η τιμη της συμμετοχης για 5 ημερες σε δημοτικο αμφιθεατρο ειναι ανασταλτικος παραγοντας για τις μερες που ζουμε ,φανταζομαι για πολλους καλλιτεχνες μαζι και εγω. Ευχομαι καθε επιτυχια σε οσους συμμετεχουν !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.