Headlines News :

Blood Brother.

Δημοσίευση από Art and City | Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013 2:08 π.μ.

Καρδίτσα.

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013.

Από την Κινηματογραφική Λέσχη.

 Την Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013 στο Παυσίλυπο, στις 21:00 θα πραγματοποιηθεί προβολή την διοργάνωση της οποίας έχει η Exile Room με τη συνεργασία της Κινηματογραφικής Λέσχης Καρδίτσας και την υποστήριξη της Πρεσβείας των Η.Π.Α. στην Αθήνα. Θα προβληθεί το βραβευμένο ντοκιμαντέρ «Blood Brother» σε σκηνοθεσία του Steve Hoover / Χώρα: ΗΠΑ / Διάρκεια: 92 λεπτά. Την προβολή θα προλογίσουν μέλη της Exile Room. Είσοδος ελεύθερη.

Υπόθεση.
Ο νεαρός Rocky Braat ήταν ακόμα ένας Αμερικανός τουρίστας που επισκέφθηκε την Ινδία αναζητώντας εξωτικές συγκινήσεις. Εκεί που περιπλανιόταν άσκοπα από πόλη σε πόλη, ανακάλυψε όμως ένα μικρό χωριό που θα άλλαζε οριστικά τη ζωή του: ένα ορφανοτροφείο για παιδιά με HIV, μια θλιμμένη λιλιπούπολη που τον έκανε να εγκαταλείψει τα πάντα, να εγκατασταθεί μόνιμα στην Ινδία και να αφοσιωθεί ολόψυχα στη φροντίδα της. Σοκαρισμένος με την απόφασή του, ο σκηνοθέτης και κολλητός του φίλος, Steve Hoover, τον ακολούθησε για πέντε ολόκληρα χρόνια, καταγράφοντας την απρόσμενη αυτή αλλαγή πορείας. Γόνος μιας αδιάφορης οικογένειας, ο Rocky θα έβρισκε στα ανεπιθύμητα αυτά παιδιά την αγάπη που του έλειπε και που τελικά αποδείχτηκε αρκετά ισχυρή για να καταπολεμήσει τις αναρίθμητες καθημερινές δυσκολίες που θα συναντούσε στο δρόμο του, ανοίγοντας έναν θαυμαστό καινούργιο κόσμο.

Το τρέιλερ της ταινίας μπορείτε να το δείτε εδώ (αγγλικά, χωρίς υπότιτλους).

Υ.Γ.: Με έδρα την Αθήνα, το Exile Room είναι ένας μη κυβερνητικός οργανισμός με εμμονή στο ντοκιμαντέρ. Προσφέρουμε έμπνευση και εκπαίδευση σε σινεφίλ, επίδοξους και επαγγελματίες κινηματογραφιστές μέσα από προβολές, εργαστήρια, ομιλίες και ότι άλλο προκύψει. Δείτε περισσότερα στο exileroom.gr.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.