Headlines News :

Opera Chaotique Live - Νέα Ημερομηνία 21/11.

Δημοσίευση από Art and City | Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013 2:06 π.μ.

Λάρισα.

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013.

Με την υποστήριξη του 
TheArtProject.gr/ArtandCity

Μια φορά και ένα καιρό, εν έτη 2012, πρόσφατα δηλαδή, μου λέει ένας φίλος για κάτι μαγικό... Δεν πρόλαβε καλά καλά να μπει ο χρόνος και δυο περίεργα όντα θα επισκέπτονταν την πόλη της Λάρισας. Δυο όντα που κουβαλούσαν στην πλάτη τους ταξίδι μακρινό στον χρόνο και στα μέρη. Και η μόνη τους επικοινωνία σε κάθε μέρος του πλανήτη αλλά και στον χρόνο ήταν η μουσική τους.

Μια μουσική μελωδική, περίεργη, χαμένη μέσα στον χρόνο και τις εμπειρίες. Μουσική που σε υπνωτίζει και σε χάνει μέσα στα λόγια και τις πράξεις των δυο περίεργων αυτών τύπων. Του Tenorman & του Voodoo Drummer για να λέμε και τα πράγματα με το όνομα τους... Αν και δεν ξέρω αν θα μου κάνει καλό αυτή η αποκάλυψη. Έκτοτε ξεκινά ένα νέο ταξίδι στην Νέα Εποχή και στον Πλανήτη που αλλάζει...

Στα σχεδόν 2 χρόνια της νέας αυτής εποχής τα μαγευτικά χτυπήματα τους ήταν όλο και περισσότερα και ενώ ο κόσμος από κάτω επιδίδονταν σαν σε Αρχαίες Διονυσιακές Τελετές… Έτσι λοιπόν την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 10μμ και μετά από 2 μοναδικές sold out βραδιές οι Opera Chaotique επιστρέφουν να μας ξανάποτελειώσουν σε μια βραδιά που δεν έχει ξανασυμβεί...!!! 17 γυναίκες On Stage αλλά και εκλεκτούς καλεσμένους όπως τον κύριο Μιχάλη Μαντέλα και Δημήτρη Κτιστάκη όπως δεν τους έχετε ξαναδεί... Περισσότερα στην σκηνή. Opening by SemiS Petrakis.

Ινφο:
Opera Chaotique Live.
Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013, 10μμ.
Stage Club, Ήρας & Φιλίππου, Λάρισα.
Είσοδος 8€.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.