Headlines News :

Μουσική βραδιά απο την "παρέα του Μάρκου".

Δημοσίευση από Art and City | Παρασκευή 3 Μαΐου 2013 2:11 π.μ.

Λάρισα. 

Ο πολιτιστικός σύλλογος της  Λάρισας "Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥ ΒΑΜΒΑΚΑΡΗ"  διοργάνωσε μουσική βραδιά στο στέκι του συλλόγου (Καφενείο "Η παρέα" στη Νεάπολη Λάρισας) προς τιμή του συλλόγου ατόμων με ειδικές ανάγκες Λάρισας.

Στην αρχή της εκδήλωσης ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Απόστολος Νανούλης  παρέδωσε στο πρόεδρο "ΑΜΕΑ" κ Παπαναστασούλη Αναστάσιο φάκελο με τα έσοδα τις φετινής χοροεσπερίδας που διοργάνωσε ο σύλλογος"Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥ ΒΑΜΒΑΚΑΡΗ" προς ενίσχυση του συλλόγου ΑΜΕΑ και εις μνήμη του αξέχαστου δημιουργού ΜΑΡΚΟΥ ΒΑΜΒΑΚΑΡΗ.

Συγκινητικές ήτανε οι στιγμές της βράβευσης του λαρισαίου  πρωταθλητή ΑΜΕΑ  Γεωργίου Νικολαϊδη από τον αντιπρόεδρο του συλλόγου κ.Δημήτρη Μακρή, για την μακροχρόνια ενασχόληση του με τον αθλητισμό και  για τις επιτυχίες του σε παραολυμπιακούς αγώνες.Η όμορφη βραδιά ολοκληρώθηκε με τα μοναδικά και ανεπανάληπτα τραγούδια του αείμνηστου Μάρκου Βαμβακάρη.

Ο μουσικός σύλλογος "Η παρέα του Μάρκου Βαμβακάρη" ιδρύθηκε και αναγνωρίστηκε επίσημα τον Ιανουάριο του 2010, αποτελεί τον πρώτο και μοναδικό σύλλογο φίλων του ρεμπέτη Μάρκου Βαμβακάρη σε όλη την Ελλάδα. Η ιδέα της ίδρυσης του συλλόγου ευδοκίμησε στο στέκι των μελών, στο καφενείο "Η παρέα" στην Νεάπολη Λάρισας όπου είναι και τα γραφεία του.


Η αγάπη και ο θαυμασμός για τον Μάρκο και τα τραγούδια του, τους οδήγησε στην ίδρυση του συλλόγου που αριθμεί ήδη πάνω από 220 μέλη από όλη την Θεσσαλία.

Πάγια τακτική του συλλόγου είναι τα έσοδα των διαφόρων  εκδηλώσεων να προσφέρονται  για την βοήθεια του έργου φιλανθρωπικών και κοινωνικών οργανισμών της Λάρισας όπου και η έδρα του συλλόγου. Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί όλους τους χορηγούς και φίλους του συλλόγου  «Η παρέα του Μάρκου Βαμβακάρη» που βοηθάνε στο έργο και τις δραστηριότητες του.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.