Headlines News :

Συνάντηση BookCrossers.

Δημοσίευση από Art and City | Δευτέρα 1 Απριλίου 2013 4:10 π.μ.

Βόλος. 

Κυριακή 7 Απριλίου 2013.

Τη Κυριακή 07 Απριλίου στις 19:00 το απόγευμα στο Καφέ Εστιατόριο Αριάδνη, Αναπαύσεως & Καραμπατζάκη στο Μεταξουργείο σας περιμένουμε για καφέ, socializing, απορίες κι ερωτήσεις για το bookcrossing, πολύ κουβέντα και πολλά γέλια, στη μηνιαία συνάντηση παρουσίασης των BookCrossers του Βόλου.

Παλιοί και νέοι, από Βόλο ή οπουδήποτε αλλού στην Ελλάδα, σας περιμένουμε να σας γνωρίσουμε. Μην διστάσετε να μας συναντήσετε. Θα μας καταλάβετε από τη λάμψη, την οποία θα εκπέμπουμε... και από μερικά βιβλία ίσως στο τραπεζάκι μας. Φέρτε μαζί σας και κανένα βιβλιαράκι, σίγουρα κάτι θα βρούμε να το κάνουμε.

Αυτή τη Κυριακή, θα έχουμε τη τιμή να βρίσκετε στη συντροφιά μας η συγγραφέας κα Αντιγόνη Καρμέλα Σώρρου, η γνωστή διαδικτυακά σε όλους τους bloggers Γιαγιά Αντιγόνη (giagia-antigonh.blogspot.gr), σε μια παρουσίαση του βιβλίου της "Οι Αύγουστοι", που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Όστρια. «Ένα κομμάτι ενός ημερολογίου, μια αφήγηση που έχει να κάνει με το συναίσθημα. Η Αντριάννα γεννήθηκε στην Αίγινα, στη μεταπολεμική εποχή. Πάντα ζητιάνευε τις αλήθειες. Ονειροπόλα, εσωστρεφής... βρήκε στη διπλανή πόρτα τη στοργή που δεν αντάμωσε, στο δικό της σπιτικό. Φαντάσματα με ανθρώπινη μορφή κλειδωμένα στο σπίτι απέναντι από το μόλο. Μιλάει με το εντός της, δέχεται χτυπήματα... από μια μοίρα που είχε καθορίσει χρονικά τον Αύγουστο να τις τα στείλει. Έψαχνε τις πατημασιές να βρει τις αλήθειες. Αργά... από φόβο που κυριαρχούσε στην περιέργεια της... Άτολμη... παρατηρούσε το χρόνο να τρέχει. Οι κόμποι λύνονται ένας ένας... οδυνηρά. Ιστορίες ανθρώπων με τη δική τους οπτική, ξετυλίγονται μαρτυρώντας ο καθένας τη ζήση του που ήταν πλεγμένη μαζί της. Το ημερολόγιο είναι γραμμένο στην ψυχή της... που το ξεφυλλίζει να λυτρωθεί». Το κεντρικό συντονισμό της παρουσίασης, καθώς και τη παρουσίαση του βιβλίου, αλλά και σημαντικών στιγμών (αποσπασμάτων) από το blog της Γιαγιάς Αντιγόνης, θα κάνει ο Σπύρος Μακρυγιάννης. Σημαντικά αποσπάσματα από το βιβλίο θα αποδώσουν η Δήμητρα Σκουφογιάννη και η Μαριάννα Σαμαρτζή.

Σημαντικά αποσπάσματα από το blog της Γιαγιάς Αντιγόνης θα αποδώσουν η Άννα Μαρία Τσικρικώνη - Κατσαρού και ο Σπύρος Μακρυγιάννης. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το βιβλίο μπορείτε να δείτε τον ιστοχώρο ostriavivlio.com. Στη συνάντηση λοιπόν του Απρίλη μέσα σε ένα φιλικό και ζεστό κλίμα ανθρώπων που αγαπούν το βιβλίο σε έναν υπέροχο και φιλόξενο χώρο, θα βρεθούμε με την Αντιγόνη και η συγγραφέας θα συνομιλήσει με τους φίλους του βιβλίου. Θ’ ακολουθήσει μια ενδιαφέρουσα κουβέντα με τη συγγραφέα και μια δημιουργική ανάλυση του βιβλίου της.

Για μία δημιουργική, λογοτεχνική και σίγουρα πολύ γεμάτη και ενδιαφέρουσα απογευματινή περιπέτεια! Τη Κυριακή 07 Απριλίου στις 19:00 το απόγευμα στο Καφέ Εστιατόριο Αριάδνη. Σας περιμένουμε! 

Χάρτης: εδώ.

Περισσότερα στο: www.ariadnivolos.gr.

Info: 
Συνάντηση BookCrossers. 
Κυριακή 7 Απριλίου 2013, 7μμ. 
Καφέ - Εστατόριο Αριάδνη, Αναπαύσεως & Καραμπατζάκη, Βόλος. 
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.