Headlines News :

Wedding Singers live.

Δημοσίευση από Art and City | Κυριακή 3 Μαρτίου 2013 12:52 μ.μ.

Λάρισα.

Σάββατο 9 Μαρτίου 2013.
 
Η μπάντα της χρονιάς έρχεται στη Λάρισα!

Το τετραμελές... σεξτέτο, υπόσχεται ένα διαολεμένο booty shaking με μεγάλες δόσεις «κοπανήματος» με τις μεγαλύτερες dance επιτυχίες των ‘80s και ‘90s. Κάτι σαν τους Daft Punk σε ροκ αναζητήσεις.


Από Benny Benasi, Samantha Fox, Chimo Bayo μέχρι Blue Boy, Outhere Brothers, Andru Donalds, 2Unlimited, NKOTB, Salt n’ Peppa και πολλά ακόμα..


Οι Wedding Singers δεν είναι μια γραφική ορχήστρα γάμων. Ντύνονται καλύτερα από τον Adam Sandler και έχουν τις απαραίτητες metrosexual χορευτικές κινήσεις.


Τζαμάρουν και επηρεασμένοι από τη δεκαετία του '90 πειράζουν τα νεανικά μας ακούσματα, διασκευάζουν, παίζουν και μας τρελαίνουν με τον πιο αναπάντεχο τρόπο!!!


Μια επίθεση αγάπης με party κομμάτια της εποχής των 80s’ & 90's, έτσι όπως δεν τα έχουμε ξανακούσει, θα έχουμε την ευκαιρία να τα ακούσουμε το ερχόμενο Σάββατο 9 Μαρτίου, στο Fabica!


Μετά από 2 εκρηκτικές σερί χρονιές στην Αθήνα με το πιο hot εβδομαδιαίο residency κάθε Τετάρτη στο K44, αλλά και εντυπωσιακές εμφανίσεις σε party, φεστιβάλ αλλά και στο πλάι της Άννας Βίσση στο Rex, οι τροβαδούροι της έκστασης έρχονται για να απογειώσουν το μεγαλύτερο γιορτινό πάρτι της πόλης. Ελάτε να δείτε πως τα κλασικά όργανα μιας rock μπάντας αποτυπώνουν όλο το αίσθημα των 80s’ και 90's parties. Mtv, Jeronimo Groovy, ντισκομπάλλες και αστρόσκονη, όλα σε ένα βράδυ!


Προπώληση: Βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου & Χρώμα Καφέ.

Info:
Wedding Singers live.
Σάββατο 9 Μαρτίου 2013, 11μμ.
Fabrica, Βύρωνος 19, Λάρισα.
Είσοδος 8€ στο ταμείο & 6€ προπώληση.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.