Headlines News :

Ντροπής Πράγματα.

Δημοσίευση από Art and City | Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013 4:05 π.μ.

Λάρισα.

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013.
Για 2η φορά στη Λάρισα!!!

Με την υποστήριξη του ArtandCity.gr

Η πιο ξεκαρδιστική stand up κωμωδία της χρονιάς “ΝΤΡΟΠΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ” με τους Μαρία Ανδρούτσου & Χρήστο Μπάτζιο στο Καφε Θέατρο στη Λάρισα στις 15 Μαρτίου 2013!

Η τρέλα χτυπά και τη Λάρισα, με την ξεκαρδιστική κωμική παράσταση-έκπληξη για τη φετινή σεζόν, με τίτλο Ντροπής Πράγματα. H Μαρία Ανδρούτσου, αγαπημένη ηθοποιός από το 50-50, τις Σαββατογεννημένες κ.ά και ο ταλαντούχος ηθοποιός Χρήστος Μπάτζιος, εκτίθενται ανεπανόρθωτα επί σκηνής, με αποκαλυπτικούς μονολόγους, καταστροφικούς διαλόγους, χορό, ανελέητη φαγωμάρα και τραγουδώντας live αγαπημένα τραγούδια, για να καταλήξουν ότι «στους δύο, ο δεύτερος δεν μπορεί...»! Μετά από τις συνεχόμενες sold out παραστάσεις παραστάσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Αγκίστρι, Σέρρες, Αλεξ/πολη, Κιλκίς, Κέρκυρα, Βέροια, Δράμα, Έδεσσα, Καστοριά κ.ά, όπου κυριολεκτικά δεν έπεφτε καρφίτσα, η παράσταση θα συνεχίσει την περιοδεία της όλο τον χειμώνα και θα παρουσιαστεί για 1 τρελή παράσταση, την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου στις 22.00, στον πάντα φιλόξενο χώρο του «Καφέ Θέατρο» στη Λάρισα (Βενιζέλου 107, Τηλ. κρατήσεων: 2410 54 90 63). Στη συνέχεια η παράσταση θα συνεχίσει την χειμερινή περιοδεία της, ενώ θα παρουσιαστεί και στην Κύπρο.


Μια άκρως κωμική παράσταση, που υπόσχεται να μοιράσει πολύ γέλιο και συνδυάζει πανέξυπνα bar theatre, ζωντανή μουσική και stand up comedy και έχει τρελάνει μικρούς, μεγάλους, ελεύθερους, ζευγάρια και όχι μόνο σε όλη την Ελλάδα, από την οποία όπως είπαν πολλοί: «πήραν δουλειά για το σπίτι»…


Λίγα λόγια για την παράσταση:
Πώς είναι η ζωή ενός αταίριαστου ζευγαριού σήμερα? Ποιος έχει τελικά το πάνω χέρι? Ποια είναι η σχέση των γυναικών με τη «στρογγυλή θεά»? Υπάρχουν γυναίκες με αντρικό μυαλό και το αντίθετο? Πόση ώρα πρέπει επιτέλους να διαρκούν τα προκαταρκτικά? Τι μας συμβουλεύει γνωστός σεξολόγος? Πώς αντιμετωπίζεται σωστά ο χωρισμός? Ποιος είναι ο νέος επαναστατικός τρόπος διαφήμισης προϊόντων? Ποιο είναι το μεγαλύτερο τεχνολογικό επίτευγμα του 2012?

Αυτά και άλλα τόσα καυτά ερωτήματα θα απαντηθούν χωρίς ντροπή, με αλήθεια, θάρρος, δύναμη, και με την ενεργό συμμετοχή του κοινού.


Συντελεστές:
Κείμενα: Χρήστος Μπάτζιος
Σκηνοθεσία: Μαρία Ανδρούτσου
Μουσική επιμέλεια: Νίκος Παπουτσάς - Glam Studio
Μουσική διδασκαλία: Γκέλυ Φλουρή
Φωτογραφία: focusphototeam.gr
Σκηνοθεσία video: Θάνος Τσαβλής
Eπιμέλεια εικαστικών: Cortex Wave.


Διάρκεια παράστασης: 2 ώρες περίπου (με διάλειμμα).

Info:
Ντροπής Πράγματα.
Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013, 10μμ.
Καφέ Teatro, Βενιζέλου 107, 1ος όροφος, Λάρισα.
Είσοδος Ελεύθερη.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.