Headlines News :

Οι Opera Chaotique μιλούν στο A&C!

Δημοσίευση από Art and City | Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013 1:44 π.μ.

"Opera Chaotique είναι η μίξη περίεργων και διαφορετικών ειδών μουσικής, είναι διαστροφή και ψυχανάλυση, είναι κωμικό και σκοτεινό, ατμοσφαιρικό και απλό..."

Στην αρχή... το Χάος... όχι, δε φιλοσοφούμε στα λόγια του Ησίοδου... Απλά συμπεραίνουμε, πως μέσα από το "χάος" σίγουρα γεννιέται κάτι πολύ όμορφο!!!

Οι Opera Chaotique - Tenorman και Voodoo Drummer - για ακόμη μια φορά στην πόλη της Λάρισας, την Παρασκευή 15 Μαρτίου και ώρα 10:30 στο Stage, και μιλούν αποκλειστικά στο ArtandCity.gr για την εμπειρία τους από το "Χάος" και την "Όπερα"...



Τι είναι η «Χαοτική Όπερα»; 



Είναι ένα εναλλακτικό σουρρεαλιστικό καμπαρέ, όπερα και τζαζ, είναι ο Tenorman κι ο Voodoo Drummer, είναι η μίξη περίεργων και διαφορετικών ειδών μουσικής, είναι διαστροφή και ψυχανάλυση, είναι κωμικό και σκοτεινό, ατμοσφαιρικό και απλό. 





Πότε έγινε η πρώτη συνάντηση μεταξύ σας και πως γεννήθηκε η ιδέα; 



Η πρώτη μας συνάντηση ήταν το 1733 στη Νέα Υόρκη, όπως λέγαν ένα μπαρ στον Κεραμεικό. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έτσι γνώρισα την Τερέζα, αλλά τελικά ήταν παντρεμένη. Ο Tenorman με τον Voodoo Drummer γνωρίστηκαν το 2011, στον Κεραμεικό κι αυτοί. Η ιδέα δε γεννήθηκε ποτέ. 




Ποιες οι πηγές έμπνευσής σας και ποιες οι επιρροές σας; 

Κλασσική μουσική, τζαζ, ροκ, καμπαρέ, Tom Waits, Bukowski, Fellini, Modigliani, Woody Allen και άλλα πολλά. 


Ποια η αντίδραση του κοινού στο άκουσμα της «Χαοτικής Όπερας»; 

Μέχρι τώρα έχουμε γλιτώσει το λιθοβολισμό πολλές φορές. Βέβαια μπορείτε να ρωτήσετε το ίδιο το κοινό μας τι πιστεύει, και τους 5 τους ξέρουμε ονομαστικά. 


Τρίτη φορά στη Λάρισα. Ποια η εμπειρία σας από το κοινό της πόλης; 

Ο Tenorman, εγώ δηλαδή που γράφω αυτές τις γραμμές αγαπώ την πόλη και προφανώς το ξέρετε, έχω έρθει και έχω τραγουδήσει τόσες φορές στη Λάρισα, και έχω και αγαπημένους φίλους. Αυτό βέβαια δεν ξέρω τι σχέση έχει με το ότι και τα 2 προηγούμενα live ήταν πραγματικά υπέροχα και από ανταπόκριση και από προσέλευση.


Την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013 πρόκειται να συμμετέχουν η Φαίη Σούκου, ο Αστέρης Τσέτσιλας και η Σταυρούλα Γκόβαρη. Τι θα δούμε εκείνο το βράδυ; 

Τα παιδιά θα μας κάνουν την τιμή να συμπράξουν μαζί μας, είμαστε πολύ χαρούμενοι, είναι ένα παράδειγμα από τους τόσους νέους καλλιτέχνες που βγάζει η πόλη, που αν έχετε προσέξει είναι αρκετοί. 


Πόσο χαοτική μπορεί να είναι η κρίση που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια; 

Καλά εκεί δυστυχώς χάνουμε στο Χάος. Δε βγάζεις άκρη όσο κι αν το σκεφτείς. Αλλά που θα πάει, όλοι αυτοί που μας οδήγησαν εδώ μπορεί μια μέρα να μετράν τα λεφτά τους για να πληρώσουν το ρεύμα, αν και, λίγο δύσκολο να συμβεί τώρα που το σκέφτομαι, μπα, ναι, χαζομάρα είπα. 


Ανάμεσα σε Αθήνα, επαρχία και εξωτερικό ποια παράσταση θα σας μείνει αξέχαστη και γιατί; 

Είχαμε δει ένα φοβερό θεατρικό στη Βαρκελώνη, αα, εννοείτε δική μας παράσταση; Χμμ, για να το σκεφτούμε λιγάκι. Ακόμα το σκεφτόμαστε... 


Ποιοι οι μελλοντικοί σας «Χαοτικοί σας σταθμοί»; 

Μια στιγμή γιατί ακόμα σκεφτόμαστε την προηγούμενη ερώτηση. Ωραία... Δευτέρες στην Αθήνα, Σάββατα στη Θεσσαλονίκη, Απρίλιο Πορτογαλία και μετά πάλι Γερμανία και Αγγλία. Μετά βλέπουμε. Εμείς αγαπάμε τα live και δε σταματάμε να παίζουμε ζωντανά.


         


Info:
Opera Chaotique.
Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013, 10:30μμ.
Stage Club, Ήρας & Φιλίππου, Λάρισα.
Είσοδος 8€.
Προπώληση εισιτηρίων: Βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου, Παπαναστασίου 57, 2410 549 326
Πληροφορίες: 2413008226.
Διοργάνωση: ALIVE Art Performances.




Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.