Headlines News :

Ζωντανές Μπαλαρίνες.

Δημοσίευση από Art and City | Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013 4:29 π.μ.

Λάρισα. 

Σήμερα Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013. 

Στην πρεμιέρα της νέας ταινίας της Barbie.

Σήμερα Κυριακή 24 Φεβρουαρίου στα Ster Cinemas Pantheon Plaza, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Avant Premier της νέας ταινίας «Barbie, η Μπαλαρίνα με τις Μαγικές Πουέντ».


Λίγο πριν την προβολή, μαθήτριες των ανώτερων βαθμίδων της Σχολής Μπαλέτου Δαλαμάγκα ερμήνευσαν το σάουντρακ της ταινίας «Keep on Dancing” σε μια χορογραφία κλασικού μπαλέτου που δημιούργησε η δασκάλα τους Μαρία Δαλαμάγκα. Τα παιδιά που χόρεψαν χειροκροτήθηκαν με ενθουσιασμό από το κοινό στην κατάμεστη αίθουσα του κινηματογράφου.

Χόρεψαν οι μαθήτριες: Αθανασιάδη Φένια, Ακριτίδη Ελένη, Αντωνούδη Κωνσταντίνα, Διακουμή Ελεονώρα, Ευσταθίου Χριστίνα, Ζυγοπούλου Ζένια, Καραγκούνη Γεωργία, Κουλουρά Ελένη, Μπερκάκη Αθηνά, Νάρη Παναγιώτα- Θάλεια, Νικολάου-Σιαφογιάννη Άρτεμις, Ξίφτου Κατερίνα, Ρίζου Κατερίνα και Τσουρή Όλγα.

Όσο διαρκούν οι προβολές της ταινίας συνεχίζεται και ο διαγωνισμός με έπαθλο μια ετήσια υποτροφία στη Σχολή Μπαλέτου Μαρία Δαλαμάγκα. Η τυχερή μαθήτρια θα ειδοποιηθεί από τη διεύθυνση των Ster Cinemas μετά το τέλος των προβολών της ταινίας.

Να σημειωθεί ότι οι εξετάσεις μπαλέτου της Royal Academy of Dance θα γίνουν τέλη Μαρτίου στη Σχολή Δαλαμάγκα - που λειτουργεί και ως αναγνωρισμένο εξεταστικό κέντρο - με απεσταλμένη εξετάστρια την κ. Wendy Mc Elroy.


Η ταινία βγαίνει επίσημα στους κινηματογράφους αυτή την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.