Headlines News :

Επιτυχία & μεγάλη συμμετοχή για το σεμινάριο σεναρίου.

Δημοσίευση από Art and City | Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013 3:55 π.μ.

Βόλος.

Θα επαναληφθεί 29 & 30 Μαρτίου 2013. 

Με επιτυχία και μέσα σε πολύ όμορφη ατμόσφαιρα ολοκληρώθηκε το σεμινάριο σεναριακής γραφής που δίδαξε η συγγραφέας – σεναριογράφος Γεωργία Χιόνη την Παρασκευή και το Σάββατο 8 και 9 Φεβρουαρίου στο βιβλιοπωλείο – καφενείο «Χάρτα» στο Βόλο.

Το σεμινάριο περιλάμβανε δύο θεματικές ενότητες, μία γενική για τη συγγραφή σεναρίου και μία με έμφαση στην κωμωδία, ενώ αναλύθηκαν τα επί μέρους βασικά στοιχεία ενός σεναρίου, δηλαδή η αναζήτηση της ιστορίας, οι χαρακτήρες, η δομή, οι διαφορετικές σκηνές και  οι διάλογοι, τόσο θεωρητικά όσο και με ασκήσεις σεναριακής γραφής. Στο δεύτερο μέρος του σεμιναρίου, η προσοχή εστιάστηκε στην κωμωδία και τις ιδιαιτερότητες του συγκεκριμένου είδους. Επίσης, εκτός από τις γραπτές ασκήσεις έγιναν και ασκήσεις αυτοσχεδιασμού πάνω σε κωμικές καταστάσεις.

Το σεμινάριο ήταν επιτυχημένο τόσο από τον αριθμό των συμμετοχών, όσο και από τις τελικές εντυπώσεις εκείνων που πήραν μέρος, ενώ θα υπάρξει και η συνέχεια του σε πιο προχωρημένο επίπεδο με την μελέτη και ανάλυση σεναρίων και ιστοριών των συμμετεχόντων από τη Γεωργία Χιόνη.

Επίσης, επειδή οι θέσεις για το πρώτο σεμινάριο υπερκαλύφθηκαν γρήγορα και πολλοί ενδιαφερόμενοι δεν μπόρεσαν να πάρουν μέρος το σεμινάριο θα επαναληφθεί το διήμερο 29-30 Μαρτίου, πάλι στο βιβλιοπωλείο-καφενείο «Χάρτα» 

Σελίδα στο facebook: Σεμιναριο Σεναριογραφιας – ΒΟΛΟΣ.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.