Headlines News :

Συναυλία μουσικής δωματίου.

Δημοσίευση από Art and City | Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013 3:53 π.μ.

Λάρισα.


Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013.

Το Σύγχρονο Ωδείο Λάρισας διοργανώνει Συναυλία μουσικής δωματίου με έργα για βιολί και πιάνο το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου με τους Ελισσάβετ Σκούρα στο βιολί και Βλαδίμηρο Παπαγεωργίου στο πιάνο.


Η συναυλία θα δοθεί στην αίθουσα Λόγου & Τέχνης Σ.Ω.Λ. Θεοφράστου 62-64, στις 8 το απόγευμα. 

Ελισσάβετ  Σκούρα.
H Ελισσάβετ  Σκούρα σπούδασε βιολί στο Ωδείο Ορφείο Αθηνών με την Μαργαρίτα Πλέστη και στο Ωδείο Αθηνών με τον Γιάννη Τζουμάνη, από όπου πήρε Πτυχίο και Δίπλωμα με Άριστα παμψηφεί. Σπούδασε μουσική δωματίου με καθηγητές τον Τάτση Αποστολίδη και την Μαρία Ευστρατιάδη. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια βιολιού και μουσικής δωματίου με τους καθηγητές: Δημήτρη Σέμση, Lucas David, Grigori Zhislin, Bernard Hartog, Joshua Epstein, Herwig και Bernd Zack.
Παράλληλα σπούδασε Ανώτερα Θεωρητικά με τον Κώστα Τελάκη στο Ωδείο Ορφείο Αθηνών, από όπου πήρε Πτυχίο Αρμονίας.
Είναι απόφοιτος του τμήματος θεατρικών σπουδών της Φιλοσοφικής σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με τίτλο έρευνας και πτυχιακής «Όπερες του Gluck βασισμένες σε τραγωδίες του Ευριπίδη» και επιβλέποντα καθηγητή τον Μηνά Αλεξιάδη.
Είναι απόφοιτος του τμήματος ΜΑ Management of Language Learning του University OF Greenwich, με τίτλο έρευνας και διπλωματικής «Drama in the second Language Classroom».
Έχει συνεργαστεί με την συμφωνική ορχήστρα της ΕΡΤ, με την ορχήστρα της Νομαρχίας Ηρακλείου, με την ελληνοτουρκική ορχήστρα νέων, με την Orchestra Internationale d’Italia και την ΑΙΜS. 
Διδάσκει στο Δημοτικό Ωδείο Αγίας Παρασκευής και στο Ωδείο Τεχνοτροπία.  

Βλαδίμηρος Παπαγεωργίου. 
Γεννήθηκε την 29η Φεβρουαρίου το 1980 και ξεκίνησε μαθήματα πιάνου στην ηλικία των 10 ετών στην τάξη της κας Μαρίας Κουρή. Αργότερα συνέχισε τις σπουδές στο Ωδείο Αθηνών στην τάξη της κας Παρρυς Δερέμπεη – Παπασταύρου και αποφοίτησε από την τάξη της κας Μαρίας Ευστρατιάδη με Δίπλωμα και βαθμό Άριστα Παμψηφεί και Α’ Βραβείο Παμψηφεί. Έκτοτε εμφανίζεται σε συναυλίες μουσικής δωματίου.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Info:
Συναυλία μουσικής δωματίου.
Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013, 8μμ.
Σύγχρονο Ωδείο Λάρισας, Θεοφράστου 62 - 64, Λάρισα.
Είσοδος ελεύθερη.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.