Headlines News :

Αρχίζει το Τυρναβίτικο Καρναβάλι.

Δημοσίευση από Art and City | Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013 4:29 π.μ.

Τύρναβος, Λάρισα.

Σήμερα Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013.

Με το ενδιαφέρον να χτυπά «κόκκινο» και φέτος, τόσο σε επίπεδο καρναβαλιστών όσο και από τους επισκέπτες, αρχίζουν σήμερα Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013 οι καρναβαλικές εκδηλώσεις στον Τύρναβο.


Το πρωί της περασμένης Παρασκευής ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Νίκος Μαλάκος παραχώρησε συνέντευξη τύπου ενημερώνοντας για την πορεία των ετοιμασιών που αποπνέουν αισιοδοξία. 

Όπως εξήγησε ο κ. Μαλάκος, με την έναρξη του Τριωδίου την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί βραδιά μνήμης όπου θα βραβευτούν συντελεστές του καρναβαλιού, συνεργάτες, εθελοντές και μη, στις 7 το απόγευμα στο Εμμανουήλειο Πνευματικό Κέντρο της πόλης.

«Η πόλη, ο νομός και η Κεντρική Ελλάδα θα μπει στους ρυθμούς του καρναβαλιού με πληθώρα εκδηλώσεων με αποκορύφωμα τη μεγάλη βραδινή μοναδική στην παρέλαση των αρμάτων με επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό για μία ακόμη χρονιά» συμπλήρωσε ο δήμαρχος Τυρνάβου.

Σε ότι αφορά την καρναβαλική ετοιμασία, εκτιμάται πως οι συμμετοχές θα ξεπεράσουν τις 3.500 και ενδέχεται να αγγίζουν τις 5.000. Ήδη έχει υποβληθεί συμμετοχή για 25 θέματα από συλλόγους, καταστήματα και διάφορες άλλες ομάδες.

Από πλευράς επισκεπτών έχουν ξεκινήσει εδώ και εβδομάδες οι εκδηλώσεις ενδιαφέροντος από διάφορους φορείς και συλλόγους, με τον εκτιμώμενο αριθμό εκείνων που θα βρεθούν στον Τύρναβο για το καρναβάλι αλλά και το πατροπαράδοτο Μπουρανί της Καθαράς Δευτέρας, στις 18 Μαρτίου 2013, να φθάνει τους 45.000.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.